Fatma Köse: Konyaaltı’nda kadınlarımız şanslı

26.09.2019 - 13:30, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Fatma Köse: Konyaaltı’nda kadınlarımız şanslı

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, kendisine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’ye teşekkür etti

haberimizvar.net Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’yi makamında ağırladı.CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, İlçe Kadın Kolları Temsilcileri ve meclis üyelerinin de yer aldığı ziyarette Başkan Esen, Konyaaltı Belediyesi olarak kadınlara yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. BAŞKAN ESEN’E TEŞEKKÜR Fatma Köse’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyet ifade eden Başkan Semih Esen, “Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezimizde açtığımız atölyeler ile kadınlarımıza el işi ve becerilerini geliştirebilecekleri imkanlar veriyoruz. Burada aldıkları eğitim sonunda kadınlarımız el işi ürünler yapabiliyor ve bu şekilde ekonomik gelir elde edebiliyor. Böylelikle ev ekonomisine de destek oluyor. Ayrıca dönem dönem düzenlediğimiz kültür turlarımız ile de kadınlarımız sosyalleşme fırsatı buluyor. Bunlarla birlikte kadınlarımız fitness, pilates ve yoga gibi spor kurslarımız ile daha kaliteli yaşam elde ediyor. Biliyoruz ki kadınlarımızınmutlu olması, ailenin mutlu olması; ailenin mutlu olması da halkımızın mutlu olmasıanlamına geliyor" diye konuştu. Antalya’da özellikle de Konyaaltı’nda yaşayan kadınların çok şanslı olduğunu ifade eden Fatma Köse, kadınları kapsayan her olumlu çalışmayı desteklediğini belirterek Başkan Semih Esen’e teşekkür etti.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, kendisine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’ye teşekkür etti

haberimizvar.net Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’yi makamında ağırladı.CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, İlçe Kadın Kolları Temsilcileri ve meclis üyelerinin de yer aldığı ziyarette Başkan Esen, Konyaaltı Belediyesi olarak kadınlara yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

BAŞKAN ESEN’E TEŞEKKÜR

Fatma Köse’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyet ifade eden Başkan Semih Esen, “Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezimizde açtığımız atölyeler ile kadınlarımıza el işi ve becerilerini geliştirebilecekleri imkanlar veriyoruz. Burada aldıkları eğitim sonunda kadınlarımız el işi ürünler yapabiliyor ve bu şekilde ekonomik gelir elde edebiliyor. Böylelikle ev ekonomisine de destek oluyor. Ayrıca dönem dönem düzenlediğimiz kültür turlarımız ile de kadınlarımız sosyalleşme fırsatı buluyor. Bunlarla birlikte kadınlarımız fitness, pilates ve yoga gibi spor kurslarımız ile daha kaliteli yaşam elde ediyor. Biliyoruz ki kadınlarımızınmutlu olması, ailenin mutlu olması; ailenin mutlu olması da halkımızın mutlu olmasıanlamına geliyor" diye konuştu. Antalya’da özellikle de Konyaaltı’nda yaşayan kadınların çok şanslı olduğunu ifade eden Fatma Köse, kadınları kapsayan her olumlu çalışmayı desteklediğini belirterek Başkan Semih Esen’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.