Fenerbahçe’de korona çıktı

GÜNDEM 25.03.2020 - 17:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Fenerbahçe’de korona çıktı

Bugün korona taramasından geçen Fenerbahçe futbol kulübünün bir oyuncusu ve bir sağlık heyeti çalışanında virüs bulundu. Oyuncu ve sağlık çalışanı hastaneye sevk edildi.

haberimizvar.net- Fenerbahçe A futbol takımının bir oyuncusu ve bir sağlık heyeti çalışanında korona virüs çıktı. Fenerbahçe spor kulübünün oyuncuları, teknik heyeti ve idari çalışanları korona testi için bugün Samandıra Can Bartu tesislerinde toplandı. Virüs taramasının sonuçları kulüp tarafından kamuoyuna açıklandı.   KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi hesabından yapılan açıklamada, “Futbol A takımımızın oyuncuları, teknik kadrosu ve idari çalışanları bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde korona virüs testinden geçmiştir. Yapılan tetkiklerde bir oyuncumuzda ve bir sağlık heyeti çalışanımızda yeni tip korona virüs (COVİD-19) bulgularına rastlanmıştır. Oyuncumuzun ve sağlık heyeti çalışanımızın ileri tetkiklerinin ve tedavilerinin yapılması amacıyla hastaneye sevkleri gerçekleştirilmiştir” denildi.
Bugün korona taramasından geçen Fenerbahçe futbol kulübünün bir oyuncusu ve bir sağlık heyeti çalışanında virüs bulundu. Oyuncu ve sağlık çalışanı hastaneye sevk edildi.

haberimizvar.net- Fenerbahçe A futbol takımının bir oyuncusu ve bir sağlık heyeti çalışanında korona virüs çıktı. Fenerbahçe spor kulübünün oyuncuları, teknik heyeti ve idari çalışanları korona testi için bugün Samandıra Can Bartu tesislerinde toplandı. Virüs taramasının sonuçları kulüp tarafından kamuoyuna açıklandı.

 

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi hesabından yapılan açıklamada, “Futbol A takımımızın oyuncuları, teknik kadrosu ve idari çalışanları bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde korona virüs testinden geçmiştir. Yapılan tetkiklerde bir oyuncumuzda ve bir sağlık heyeti çalışanımızda yeni tip korona virüs (COVİD-19) bulgularına rastlanmıştır. Oyuncumuzun ve sağlık heyeti çalışanımızın ileri tetkiklerinin ve tedavilerinin yapılması amacıyla hastaneye sevkleri gerçekleştirilmiştir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.