FETÖ’nün kucağında oturanlar İYİ PARTİ’YE LAF EDEMEZ

SİYASET 30.11.2021 - 11:11, Güncelleme: 30.11.2021 - 11:11
 

FETÖ’nün kucağında oturanlar İYİ PARTİ’YE LAF EDEMEZ

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz’ın İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’na yönelik yaptığı mesnetsiz suçlamalara Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur’dan açıklama geldi

haberimizvar.net- İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz’ın İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlardan sonra cevap verdi. Sadir Durmaz’ın FETÖ tarafından MHP’ye yönelik yapılan kaset skandalı sayesinde 1. Sıradan milletvekili seçilen Sadir Durmaz’ın yaptığı mesnetsiz ve talihsiz açıklamalarının kendisini de yalancı çıkardığını ifade eden Başkan Tayfur, “FETÖ sevicileriyle aynı safta yer alan ve oturdukları koltuğu FETÖ’ye borçlu olanlar, İyi Parti’ye gerçek dışı iddialarla laf atamaz. Sadir Durmaz ve onun gibiler önce aynaya bakıp, kendi ile muhasebe edecek. ‘Ben ne idim, buraya nasıl geldim’ diyecek. Dün kaset skandalı sayesinde milletvekili olanlar ve İyi Partimizin 19 Temmuz 2018’de ‘FETÖ'nün siyasi ayağının araştırması’ ile ilgili önergeye ‘red’ verenler, bugün çıkıp da Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın ve İzmir Milletvekilimiz Müsavat Dervişoğlu’na laf söyleyemez. Herkes yerini bilsin” diye konuştu.  BIRAKIN KLAVYE SİYASETİNİ MHP’li Durmaz’ın Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu için yaptığı paylaşımların kelimenin tam anlamıyla hadsizlik olduğunu dile getiren Başkan Tayfur, “Teşkilat Başkanımız Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu’nun nasıl bir dava adamı olduğunu MHP’li Durmaz gibi hadsizler dışında herkes biliyor. Dava adamları her şeyi göze alır. Dik durur, emek verir, şahsi menfaatleri için değil, ülkesi ve Türk Milleti için siyaset yapar. Kimse oturduğu yerden klavye siyaseti yapmaya kalkmasın. Yoksa mesnetsiz iddiaları karşısında ezilirler. Siz ve sizin gibi oturdukları koltukları birilerine borçlu olanlar, Sayın Aydın ve Dervişoğlu’nun adamlıklarının zekatı bile olamazsınız. Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Müsavat Dervişoğlu’na yönelik yapılan mesnetsiz iddialara sessiz kalmayacağımızı bir kez daha hatırlatmak istiyorum” diye konuştu.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz’ın İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’na yönelik yaptığı mesnetsiz suçlamalara Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur’dan açıklama geldi

haberimizvar.net- İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz’ın İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlardan sonra cevap verdi. Sadir Durmaz’ın FETÖ tarafından MHP’ye yönelik yapılan kaset skandalı sayesinde 1. Sıradan milletvekili seçilen Sadir Durmaz’ın yaptığı mesnetsiz ve talihsiz açıklamalarının kendisini de yalancı çıkardığını ifade eden Başkan Tayfur, “FETÖ sevicileriyle aynı safta yer alan ve oturdukları koltuğu FETÖ’ye borçlu olanlar, İyi Parti’ye gerçek dışı iddialarla laf atamaz. Sadir Durmaz ve onun gibiler önce aynaya bakıp, kendi ile muhasebe edecek. ‘Ben ne idim, buraya nasıl geldim’ diyecek. Dün kaset skandalı sayesinde milletvekili olanlar ve İyi Partimizin 19 Temmuz 2018’de ‘FETÖ'nün siyasi ayağının araştırması’ ile ilgili önergeye ‘red’ verenler, bugün çıkıp da Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın ve İzmir Milletvekilimiz Müsavat Dervişoğlu’na laf söyleyemez. Herkes yerini bilsin” diye konuştu. 

BIRAKIN KLAVYE SİYASETİNİ

MHP’li Durmaz’ın Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu için yaptığı paylaşımların kelimenin tam anlamıyla hadsizlik olduğunu dile getiren Başkan Tayfur, “Teşkilat Başkanımız Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu’nun nasıl bir dava adamı olduğunu MHP’li Durmaz gibi hadsizler dışında herkes biliyor. Dava adamları her şeyi göze alır. Dik durur, emek verir, şahsi menfaatleri için değil, ülkesi ve Türk Milleti için siyaset yapar. Kimse oturduğu yerden klavye siyaseti yapmaya kalkmasın. Yoksa mesnetsiz iddiaları karşısında ezilirler. Siz ve sizin gibi oturdukları koltukları birilerine borçlu olanlar, Sayın Aydın ve Dervişoğlu’nun adamlıklarının zekatı bile olamazsınız. Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Müsavat Dervişoğlu’na yönelik yapılan mesnetsiz iddialara sessiz kalmayacağımızı bir kez daha hatırlatmak istiyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.