Fiberli Antalyaspor sezona iyi başladı

SPOR 03.02.2020 - 14:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Fiberli Antalyaspor sezona iyi başladı

Fiberli Antalyaspor Bisiklet Takımı, hafta sonunda Alanya’da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası sezon açılış yarışlarına 7 sporcu ile katıldı.

haberimizvar.net-Gençler kategorisinde Miraç Korkmaz, Uygar Orakçı, Bahattin Sarı, Yiğit Eryılmaz, Furkan Gürler ve +35 yaş kategorisinde Devrim Ardıç ile Nuri Acar, Fiberli Antalyaspor takımını oluşturan isimler oldu. KORKMAZ ZİRVEDEN İNMEDİ İlk günkü 86 kilometrelik yol yarışlarında geçen yılın Türkiye Şampiyonu Miraç Korkmaz birincilik kürsüsüne çıkarken, Furkan Gürler üçüncü, Uygar Orakçı dördüncü, Bahattin Sarı ise altındı sırada yer aldı. Fiberli Antalyaspor, bu sonuçlarla takım klasmanında da zorlu Konya ve Çumra takımlarını geride bırakmayı başardı. +35 kategorisinde ise 85 kilometrelik yarışı Nuri Acar dördüncü, Devrim Ardıç ise altıncı sırada tamamladı.  
Fiberli Antalyaspor Bisiklet Takımı, hafta sonunda Alanya’da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası sezon açılış yarışlarına 7 sporcu ile katıldı.

haberimizvar.net-Gençler kategorisinde Miraç Korkmaz, Uygar Orakçı, Bahattin Sarı, Yiğit Eryılmaz, Furkan Gürler ve +35 yaş kategorisinde Devrim Ardıç ile Nuri Acar, Fiberli Antalyaspor takımını oluşturan isimler oldu.

KORKMAZ ZİRVEDEN İNMEDİ
İlk günkü 86 kilometrelik yol yarışlarında geçen yılın Türkiye Şampiyonu Miraç Korkmaz birincilik kürsüsüne çıkarken, Furkan Gürler üçüncü, Uygar Orakçı dördüncü, Bahattin Sarı ise altındı sırada yer aldı. Fiberli Antalyaspor, bu sonuçlarla takım klasmanında da zorlu Konya ve Çumra takımlarını geride bırakmayı başardı. +35 kategorisinde ise 85 kilometrelik yarışı Nuri Acar dördüncü, Devrim Ardıç ise altıncı sırada tamamladı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.