Finike Belediyesi 40 bin maske dağıtacak

YEREL 10.04.2020 - 16:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Finike Belediyesi 40 bin maske dağıtacak

Finike Belediyesi tarafından üretimine başlanan maskeler, vatandaşlara ücretsiz dağıtılmaya başlandı.

haberimizvar.net-Finike Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz dağıtılmak üzere 40 bin maske üretilecek. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, yıkanabilir maske üretiminde üçüncü günü geride bıraktıklarını, bu güne kadar 5 bine yakın maske ürettiklerini söyledi. Toplamda 20 bin maske üretmek için harekete geçtiklerini bildiren Başkan Geyikçi, halktan gelen yoğun talep ve salgın tehdidinin hala devam etmesi nedeniyle ilaveten 20 bin maske daha üretme kararı aldıklarını söyledi. Finike Belediyesi olarak önümüzdeki süreçte 40 bin maske üreteceklerini açıklayan Başkan Geyikçi, “Bu maskeleri halkımızın sağlığını korumak adına ücretsiz olarak dağıtacağız" dedi. MASKELERİ YIKAYIP YENİDEN KULLANABİLİRSİNİZ Maske üretimi bir yandan devam ederken teslimatlarında bir yandan devam ettiğini belirten Başkan Geyikçi, “Ürettiğimiz maskelerin dağıtımına pazar yerlerinde başladık. İkinci aşamada ilçe esnafımızın işyerlerini tek tek ziyaret ederek maskeleri dağıtacağız. Dağıttığımız maskeler yıkanabilir. Gün içerisinde kullanılan maskeler akşam yıkanarak ertesi gün de kullanılabilir. Halkımız mümkün olduğunca sokağa çıkmasın. Çıkması halinde de maskesini mutlaka taksın. Ayrıca kullanılmış maske ve eldivenler, uzmanlarında ifade ettiği gibi sokaklara atılmamalı" dedi. TEŞEKKÜR  ETTİ Başkan Geyikçi, “Yıkanabilir maske üretimine verdikleri destekten dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Atatürk Sanat Eğitim Merkezi'mize (ATASEM) ve Halk Eğitim Müdürlüğü'müze teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
Finike Belediyesi tarafından üretimine başlanan maskeler, vatandaşlara ücretsiz dağıtılmaya başlandı.

haberimizvar.net-Finike Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz dağıtılmak üzere 40 bin maske üretilecek. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, yıkanabilir maske üretiminde üçüncü günü geride bıraktıklarını, bu güne kadar 5 bine yakın maske ürettiklerini söyledi. Toplamda 20 bin maske üretmek için harekete geçtiklerini bildiren Başkan Geyikçi, halktan gelen yoğun talep ve salgın tehdidinin hala devam etmesi nedeniyle ilaveten 20 bin maske daha üretme kararı aldıklarını söyledi. Finike Belediyesi olarak önümüzdeki süreçte 40 bin maske üreteceklerini açıklayan Başkan Geyikçi, “Bu maskeleri halkımızın sağlığını korumak adına ücretsiz olarak dağıtacağız" dedi.

MASKELERİ YIKAYIP YENİDEN KULLANABİLİRSİNİZ

Maske üretimi bir yandan devam ederken teslimatlarında bir yandan devam ettiğini belirten Başkan Geyikçi, “Ürettiğimiz maskelerin dağıtımına pazar yerlerinde başladık. İkinci aşamada ilçe esnafımızın işyerlerini tek tek ziyaret ederek maskeleri dağıtacağız. Dağıttığımız maskeler yıkanabilir. Gün içerisinde kullanılan maskeler akşam yıkanarak ertesi gün de kullanılabilir. Halkımız mümkün olduğunca sokağa çıkmasın. Çıkması halinde de maskesini mutlaka taksın. Ayrıca kullanılmış maske ve eldivenler, uzmanlarında ifade ettiği gibi sokaklara atılmamalı" dedi.

TEŞEKKÜR  ETTİ

Başkan Geyikçi, “Yıkanabilir maske üretimine verdikleri destekten dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Atatürk Sanat Eğitim Merkezi'mize (ATASEM) ve Halk Eğitim Müdürlüğü'müze teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.