Finike Belediyesi'nde şubat meclisi

GÜNDEM 05.02.2020 - 17:13, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Finike Belediyesi'nde şubat meclisi

Finike Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi yönetiminde gerçekleştirdi.

haberimizvar.net-Finike Belediyesi şubat ayı olağan meclis toplantısı, 15 meclis üyesinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda önergelerle birlikte 10 gündem maddesi görüşüldü. Başkan Mustafa Geyikçi, 2020 yılının ve toplantıda alınacak kararların ilçeye hayırlı olması dileğinde bulunarak, gündem maddeleri hakkında meclis üyelerine bilgi aktardı. Başkan Geyikçi, ilçedeki 33 tarihi evin restorasyonu ve sokak giydirmesiyle ilgili çalışmaların da son aşamaya geldiğini söyledi. Başkan Geyikçi, ayrıca Kale Mahallesi'nde üzerinde Atatürk ile İsmet İnönü'nün fotoğraflarının yer aldığı, şahsa ait ve eski hükümet konağı olarak da bilinen binayı küçük bir müze yapmak için belediye bünyesine kazandırmak için çaba sarf ettiklerini kaydetti. Finike'deki limanı da halka açmak ve eski hareketli günlerine döndürmek istediklerini belirten Başkan Geyikçi, proje çalışmalarının devam ettiğini, mini konserler, tiyatro etkinliklerinin yer alacağı sosyal alanlar oluşturacaklarını söyledi. Gündem dışı izinle söz alan siyasi partilerin grup sözcüleri de, Elazığ depreminde yaşanan acılar nedeniyle üzüntülerini dile getirerek, Finike Belediyesi'nin çok hızlı organize olarak bölgeye yardım göndermesini takdirle karşıladıklarını belirttiler. Türkiye'nin birçok noktasından giden yardımlar dolayısıyla çok sayıda araç sırası olduğunu anlatan Başkan Geyikçi, milletvekilleri ve ilgili birimlerle kurulan iletişim sayesinde yardımların kısa sürede en çok zarar gören bölgeye ulaşmasını sağladıklarını söyledi. Konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. Toplantıda, yurt içi ve yurt dışında yapılan yarışmalarda başarı gösteren öğrencilere ödül verilmesi önergeyle gündeme alındı. Gündeme alındıktan sonra yeniden ele alınan konu Plan ve Bütçe Komisyonu'na sevk edildi. Gündemin 5'inci maddesinde ise Zabıta Müdürlüğü Tembihnamesi'nin güncellenmesi ele alındı. Değişiklik oybirliğiyle kabul edildi. Başkan Geyikçi ve meclis üyeleri, imar plan tadilatları ile norm kadro değişikliğinin de ele alındığı toplantının ardından anı olarak toplu fotoğraf çektirdi.
Finike Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi yönetiminde gerçekleştirdi.

haberimizvar.net-Finike Belediyesi şubat ayı olağan meclis toplantısı, 15 meclis üyesinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda önergelerle birlikte 10 gündem maddesi görüşüldü. Başkan Mustafa Geyikçi, 2020 yılının ve toplantıda alınacak kararların ilçeye hayırlı olması dileğinde bulunarak, gündem maddeleri hakkında meclis üyelerine bilgi aktardı. Başkan Geyikçi, ilçedeki 33 tarihi evin restorasyonu ve sokak giydirmesiyle ilgili çalışmaların da son aşamaya geldiğini söyledi.

Başkan Geyikçi, ayrıca Kale Mahallesi'nde üzerinde Atatürk ile İsmet İnönü'nün fotoğraflarının yer aldığı, şahsa ait ve eski hükümet konağı olarak da bilinen binayı küçük bir müze yapmak için belediye bünyesine kazandırmak için çaba sarf ettiklerini kaydetti. Finike'deki limanı da halka açmak ve eski hareketli günlerine döndürmek istediklerini belirten Başkan Geyikçi, proje çalışmalarının devam ettiğini, mini konserler, tiyatro etkinliklerinin yer alacağı sosyal alanlar oluşturacaklarını söyledi.

Gündem dışı izinle söz alan siyasi partilerin grup sözcüleri de, Elazığ depreminde yaşanan acılar nedeniyle üzüntülerini dile getirerek, Finike Belediyesi'nin çok hızlı organize olarak bölgeye yardım göndermesini takdirle karşıladıklarını belirttiler. Türkiye'nin birçok noktasından giden yardımlar dolayısıyla çok sayıda araç sırası olduğunu anlatan Başkan Geyikçi, milletvekilleri ve ilgili birimlerle kurulan iletişim sayesinde yardımların kısa sürede en çok zarar gören bölgeye ulaşmasını sağladıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. Toplantıda, yurt içi ve yurt dışında yapılan yarışmalarda başarı gösteren öğrencilere ödül verilmesi önergeyle gündeme alındı. Gündeme alındıktan sonra yeniden ele alınan konu Plan ve Bütçe Komisyonu'na sevk edildi. Gündemin 5'inci maddesinde ise Zabıta Müdürlüğü Tembihnamesi'nin güncellenmesi ele alındı. Değişiklik oybirliğiyle kabul edildi.

Başkan Geyikçi ve meclis üyeleri, imar plan tadilatları ile norm kadro değişikliğinin de ele alındığı toplantının ardından anı olarak toplu fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.