Finike Jandarma'sından uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 09.06.2021 - 12:46, Güncelleme: 09.06.2021 - 12:46
 

Finike Jandarma'sından uyuşturucu operasyonu

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Finike ilçesinde düzenlendiği operasyonda 123 kök Kenevir ile kubar esrar ele geçirdi, bir kişi gözaltına alındı

haberimizvar.net- Finike Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şubesi ile Finike İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine Sahilkent Mahallesi Koruca mevkiinde Kenevir ekildiği ihbarını aldı. Jandarma timleri, dağlık bölgede yaptığı kontrol sırasında D.K. adlı kişiyi 123 kök kenevirin bakımı ve sulamasını yaparken suçüstü yakaladı. D.K.'nin evinde yapılan aramada da 25 gram kubar esrar, 1 adet hassas terazi, 1 av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan D.K., ifade işlemlerinin ardından Finike Adliyesi'ne sevk edilecek.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Finike ilçesinde düzenlendiği operasyonda 123 kök Kenevir ile kubar esrar ele geçirdi, bir kişi gözaltına alındı

haberimizvar.net-  Finike Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şubesi ile Finike İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine Sahilkent Mahallesi Koruca mevkiinde Kenevir ekildiği ihbarını aldı. Jandarma timleri, dağlık bölgede yaptığı kontrol sırasında D.K. adlı kişiyi 123 kök kenevirin bakımı ve sulamasını yaparken suçüstü yakaladı. D.K.'nin evinde yapılan aramada da 25 gram kubar esrar, 1 adet hassas terazi, 1 av tüfeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan D.K., ifade işlemlerinin ardından Finike Adliyesi'ne sevk edilecek.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.