Finikelilere MR cihazı müjdesi

SAĞLIK 05.02.2020 - 16:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Finikelilere MR cihazı müjdesi

Finike Devlet Hastanesi'ne alınan son teknoloji MR cihazı hastaların hizmetine sunuldu.

haberimizvar.net-Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel Kurt, son teknoloji yeni MR cihazının hasta hizmetine sunulduğunu kaydetti. Finike Devlet Hastanesi'nin, modern tıbbi cihazları, güler yüzlü çalışanları ile bölgenin sağlık üssü olma yolunda her geçen gün daha da donanımlı hale geldiğini ifade eden Başhekim Kurt, "Yeni MR cihazımızla eski MR cihazımızdan 5 kat daha hızlı ve kaliteli görüntüleme yapmaktayız" dedi. Cihazın özellikleri hakkında bilgi aktaran Başhekim Kurt, "Tüm uzuv (organ) görüntülenmesinin yanı sıra batı Antalya'da tek olan 'Meme Coil' uygulamasıyla kadın hastalarımız için meme kanseri teşhisi koymada yardımcı olan meme, diff, dinamik çekimler yapılmaktadır. MR cihazında, çocuk hastalar için ultra sessiz beyin protokollerinin mevcut olmasıdır. Çocuk hastalarımıza korkmadan, sessiz ve sakin bir ortamda çekim yapılabilmesini sağlamaktadır. Hareketli MR masamız sayesinde yaşlı hastalarımızın masaya inip çıkması kolaylaşırken, yatalak hastalarımız için özel olarak üretilmiş MR uyumlu sedyemiz bulunuyor" diye konuştu.
Finike Devlet Hastanesi'ne alınan son teknoloji MR cihazı hastaların hizmetine sunuldu.

haberimizvar.net-Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel Kurt, son teknoloji yeni MR cihazının hasta hizmetine sunulduğunu kaydetti. Finike Devlet Hastanesi'nin, modern tıbbi cihazları, güler yüzlü çalışanları ile bölgenin sağlık üssü olma yolunda her geçen gün daha da donanımlı hale geldiğini ifade eden Başhekim Kurt, "Yeni MR cihazımızla eski MR cihazımızdan 5 kat daha hızlı ve kaliteli görüntüleme yapmaktayız" dedi.

Cihazın özellikleri hakkında bilgi aktaran Başhekim Kurt, "Tüm uzuv (organ) görüntülenmesinin yanı sıra batı Antalya'da tek olan 'Meme Coil' uygulamasıyla kadın hastalarımız için meme kanseri teşhisi koymada yardımcı olan meme, diff, dinamik çekimler yapılmaktadır. MR cihazında, çocuk hastalar için ultra sessiz beyin protokollerinin mevcut olmasıdır. Çocuk hastalarımıza korkmadan, sessiz ve sakin bir ortamda çekim yapılabilmesini sağlamaktadır. Hareketli MR masamız sayesinde yaşlı hastalarımızın masaya inip çıkması kolaylaşırken, yatalak hastalarımız için özel olarak üretilmiş MR uyumlu sedyemiz bulunuyor" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.