Food Fest’te Güneşin Kadınları damga vurdu

YAŞAM 27.09.2022 - 12:57, Güncelleme: 27.09.2022 - 12:57
 

Food Fest’te Güneşin Kadınları damga vurdu

Turizmin başkenti ve artık lezzetin de kaynağı olan Food Fest Antalya festivaline başkanlığı Şükriye Karaben’in yaptığı Güneşin Kadınları Kooperatifi Antalya damgasını vurdu.

Haberimizvar - Food Fest Antalya’nın ilk gününden itibaren faaliyetlerin tümünde yer alan Güneşin Kadınları Kooperatifi Antalya Başkanı Şükriye Karaben, festivalde televizyon programlarının vazgeçilmez isimlerinden Beyhan Kadayıfçı ile birlikte Anadolu ve Antalya mutfağı üzerine sunumlar gerçekleştirdi. Festival alanındaki stantlar içerisinde yoğun ilgi gören Güneşin Kadınları Kooperatifi Antalya, sergiledikleri ürünler ve sunumlarıyla da dikkat çekti. Festival ile ilgili açıklama yapan Güneşin Kadınları Kooperatifi Antalya Başkanı Şükriye Karaben, “1. Food Fast Festivali’nde ekranların sevilen yüzü, annesi, Gastronomi Şefi Beyhan Kadayıfçı ile birlikte yemek programında güzel bir sunum yaptık. Anadolu ve Antalya mutfağını yansıtan lezzetli yemeklerle Antalyalı hemşehrilerimizin karşısına çıkmanın haklı onurunu yaşadık. Bu süreçte hem şahsım hem de Güneşin Kadınları Kooperatifi olarak çok mutlu olduk. Böyle bir organizasyonu Antalyamızla buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İYİ ki varsınız” diye konuştu.  
Turizmin başkenti ve artık lezzetin de kaynağı olan Food Fest Antalya festivaline başkanlığı Şükriye Karaben’in yaptığı Güneşin Kadınları Kooperatifi Antalya damgasını vurdu.

Haberimizvar - Food Fest Antalya’nın ilk gününden itibaren faaliyetlerin tümünde yer alan Güneşin Kadınları Kooperatifi Antalya Başkanı Şükriye Karaben, festivalde televizyon programlarının vazgeçilmez isimlerinden Beyhan Kadayıfçı ile birlikte Anadolu ve Antalya mutfağı üzerine sunumlar gerçekleştirdi. Festival alanındaki stantlar içerisinde yoğun ilgi gören Güneşin Kadınları Kooperatifi Antalya, sergiledikleri ürünler ve sunumlarıyla da dikkat çekti.

Festival ile ilgili açıklama yapan Güneşin Kadınları Kooperatifi Antalya Başkanı Şükriye Karaben, “1. Food Fast Festivali’nde ekranların sevilen yüzü, annesi, Gastronomi Şefi Beyhan Kadayıfçı ile birlikte yemek programında güzel bir sunum yaptık. Anadolu ve Antalya mutfağını yansıtan lezzetli yemeklerle Antalyalı hemşehrilerimizin karşısına çıkmanın haklı onurunu yaşadık. Bu süreçte hem şahsım hem de Güneşin Kadınları Kooperatifi olarak çok mutlu olduk. Böyle bir organizasyonu Antalyamızla buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İYİ ki varsınız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.