Fotoğrafçılar sezonu açtı

KÜLTÜR 13.09.2019 - 13:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Fotoğrafçılar sezonu açtı

Antalya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (ANFAD) üyesi fotoğrafçılar 2019-2020 sanat sezonunu açtı

haberimizvar.net ANFAD üyeleri, Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi'nde yeni dönem için bir araya geldi. ANFAD Başkanı Mehmet Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri Mine Candar, Konca Doğanay, Hakan Yaman ve Özgür Seçmen'in ev sahipliğinde kokteyl verildi. Fotoğraf sanatçısı Mine Candar'ın açılış sunumuyla başlayan kokteylde konuşan ANFAD Başkanı Mehmet Boyacı, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. BİRÇOK ETKİNLİK YAPILIYOR Mehmet Boyacı, fotoğraf sanatına gönül verenlerin sayısının her geçen gün arttığına da dikkat çekti. ANFAD çatısı altında temel fotoğrafçılık eğitimleri verdiklerini kaydeden Boyacı, "Yurt içi ve yurt dışı fotoğraf gezileri, fotoğraf sergileri ve dijital sunumları yapıyoruz. Fotoğraf yarışmaları, kısa film gösterimleriyle üyelerimize ve sanatseverlere hizmet veriyoruz" dedi. 2019-2020 sanat sezonunda yeni projelerin hayata geçirileceğini, sürprizlerin olacağını da açıklayan ANFAD Başkanı Mehmet Boyacı, "Dernek merkezinde perşembe akşamları dijital fotoğraf sunumları devam edecek. Fotoğraf sanatını çocuk, genç ve yetişkinlere sevdirmek, yaygınlaştırmak için çabamız daha da yoğunlaşacak. Şehir ve kırsal kesimlerdeki sosyal yaşamlar, doğal güzellikler, tarihi zenginlikler fotoğraf karelerine yansıtılacak" diye konuştu.
Antalya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (ANFAD) üyesi fotoğrafçılar 2019-2020 sanat sezonunu açtı

haberimizvar.net ANFAD üyeleri, Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi'nde yeni dönem için bir araya geldi. ANFAD Başkanı Mehmet Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri Mine Candar, Konca Doğanay, Hakan Yaman ve Özgür Seçmen'in ev sahipliğinde kokteyl verildi. Fotoğraf sanatçısı Mine Candar'ın açılış sunumuyla başlayan kokteylde konuşan ANFAD Başkanı Mehmet Boyacı, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

BİRÇOK ETKİNLİK YAPILIYOR

Mehmet Boyacı, fotoğraf sanatına gönül verenlerin sayısının her geçen gün arttığına da dikkat çekti. ANFAD çatısı altında temel fotoğrafçılık eğitimleri verdiklerini kaydeden Boyacı, "Yurt içi ve yurt dışı fotoğraf gezileri, fotoğraf sergileri ve dijital sunumları yapıyoruz. Fotoğraf yarışmaları, kısa film gösterimleriyle üyelerimize ve sanatseverlere hizmet veriyoruz" dedi. 2019-2020 sanat sezonunda yeni projelerin hayata geçirileceğini, sürprizlerin olacağını da açıklayan ANFAD Başkanı Mehmet Boyacı, "Dernek merkezinde perşembe akşamları dijital fotoğraf sunumları devam edecek. Fotoğraf sanatını çocuk, genç ve yetişkinlere sevdirmek, yaygınlaştırmak için çabamız daha da yoğunlaşacak. Şehir ve kırsal kesimlerdeki sosyal yaşamlar, doğal güzellikler, tarihi zenginlikler fotoğraf karelerine yansıtılacak" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.