Futbola Antalya damgası

GÜNDEM 09.07.2020 - 17:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Futbola Antalya damgası

Antalya’nın süper Lig’deki iki temsilcisinden Antalyaspor, şampiyonluğun en güçlü adaylarından Trabzonspor deplasmanından 1 puanla dönerken, Alanyaspor konuk ettiği Galatasaray’ı 4-1 yenerek eli boş gönderdi. Şampiyonluğu tescil edilen Serikspor 2. Lig’e çıkarken, Süper Amatör Lig’de (SAL) mücadele eden Alanya Kestelspor ile Demre Belediyespor Türkiye Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükseldi.

haberimizvar.net-Türk futbolunda geride bıraktığımız haftaya Antalya takımları damgasını vurdu. Son haftalardaki düşüşüne rağmen şampiyonluk yarışındaki umutlarını sürdürmek isteyen Galatasaray’ı evinde ağırlayan Aytemiz Alanyaspor, güçlü rakibini 4-1 gibi farklı bir skorla yendi. Ligin orta sıralarında yeralan Frport TAV Antalyaspor ise deplasmanda karşılaştığı Süper Lig’in en önemli şampiyonluk adaylarından Trabzonspor’la 2-2 berabere kalarak 1 puan alma başarısı gösterdi. Süper Lig’de11 maçlık yenilmezlik serisi cumartesi günü oynanan Medipol Başakşehir mağlubiyeti ile sona eren Fraport TAV Antalyaspor, dünkü Trabzonspor beraberliğiyle deplasmanda 7 maç yenilmeyerek yeni bir kulüp rekoru daha kırdı.   SERİK 2., KESTEL 3. LİGE Turizm ve tarımdaki lokomotif kent olma potansiyeline  ‘futbol kenti’ potansiyelini de ekleme yolunda olan Antalya’nın alt liglerdeki bazı takımları da haftayı büyük başarıyla tamamladı. TFF’nin alt liglerde kalan maçları oynatmama ve grup birincilerini şampiyon ilan etme kararının ardından 3'üncü Lig'de mücadele veren Serikspor’un şampiyonluğu tescillendi. Serikspor’un önümüzdeki sezon 2. Lig’de mücadele verecek olması kentte büyük sevinçle karşılandı. Öte yandan, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele veren Alanya Kestelspor 3’üncü Lig’e, Süper Amatör Lig’de (SAL) mücadele veren Demre Belediyespor da Bölgesel Amatör Lig’e ‘BAL) yükselme hakkı kazandı.  
Antalya’nın süper Lig’deki iki temsilcisinden Antalyaspor, şampiyonluğun en güçlü adaylarından Trabzonspor deplasmanından 1 puanla dönerken, Alanyaspor konuk ettiği Galatasaray’ı 4-1 yenerek eli boş gönderdi. Şampiyonluğu tescil edilen Serikspor 2. Lig’e çıkarken, Süper Amatör Lig’de (SAL) mücadele eden Alanya Kestelspor ile Demre Belediyespor Türkiye Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükseldi.

haberimizvar.net-Türk futbolunda geride bıraktığımız haftaya Antalya takımları damgasını vurdu. Son haftalardaki düşüşüne rağmen şampiyonluk yarışındaki umutlarını sürdürmek isteyen Galatasaray’ı evinde ağırlayan Aytemiz Alanyaspor, güçlü rakibini 4-1 gibi farklı bir skorla yendi. Ligin orta sıralarında yeralan Frport TAV Antalyaspor ise deplasmanda karşılaştığı Süper Lig’in en önemli şampiyonluk adaylarından Trabzonspor’la 2-2 berabere kalarak 1 puan alma başarısı gösterdi. Süper Lig’de11 maçlık yenilmezlik serisi cumartesi günü oynanan Medipol Başakşehir mağlubiyeti ile sona eren Fraport TAV Antalyaspor, dünkü Trabzonspor beraberliğiyle deplasmanda 7 maç yenilmeyerek yeni bir kulüp rekoru daha kırdı.

 

SERİK 2., KESTEL 3. LİGE

Turizm ve tarımdaki lokomotif kent olma potansiyeline  ‘futbol kenti’ potansiyelini de ekleme yolunda olan Antalya’nın alt liglerdeki bazı takımları da haftayı büyük başarıyla tamamladı. TFF’nin alt liglerde kalan maçları oynatmama ve grup birincilerini şampiyon ilan etme kararının ardından 3'üncü Lig'de mücadele veren Serikspor’un şampiyonluğu tescillendi. Serikspor’un önümüzdeki sezon 2. Lig’de mücadele verecek olması kentte büyük sevinçle karşılandı. Öte yandan, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele veren Alanya Kestelspor 3’üncü Lig’e, Süper Amatör Lig’de (SAL) mücadele veren Demre Belediyespor da Bölgesel Amatör Lig’e ‘BAL) yükselme hakkı kazandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.