Futbolun temsilcilerinden başkanlara ziyaret

SPOR 10.09.2019 - 14:42, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Futbolun temsilcilerinden başkanlara ziyaret

TFF İl Temsilcisi İsmail Şener ve ASKF Başkanı Metin Bulut, Finike ve Kumluca Belediye Başkanlarını ziyaret etti

TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) İl Temsilcisi İsmail Şener ve ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Başkanı Metin Bulut, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nu ziyaret etti. Antalya sporunun konuşulduğu ziyarette, futbol dışındaki branşlara da ağırlık verilmesi gerektiği konuşuldu. TESİSLER VE KULÜPLER KONUŞULDU Ziyareti değerlendiren TFF İl Temsilcisi İsmail Şener, “Yeni seçilen başkanlarımızı ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledik.  Her iki bölgedeki tesisler ve kulüpler hakkında konuşuldu. Finike ve Kumluca’da, spora ve kulüplere daha fazla katkı koyabilmek adına fikir alışverişinde bulunduk. Bölgelerde futbolun yanı sıra, diğer branşlara da ağırlık verilmesi yönünde fikir birliğine vardık. Ziyaretlerimiz olumlu geçti. İlerleyen süreçte Finike ve Kumluca’da güzel işler yapacağız” şeklinde konuştu. Ziyarette, Metin Bulut ve İsmail Şener tarafından her iki belediye başkanına, milli futbolcuların imzasının bulunduğu Türk Milli Takımı forması hediye edildi.
TFF İl Temsilcisi İsmail Şener ve ASKF Başkanı Metin Bulut, Finike ve Kumluca Belediye Başkanlarını ziyaret etti

TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) İl Temsilcisi İsmail Şener ve ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Başkanı Metin Bulut, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nu ziyaret etti. Antalya sporunun konuşulduğu ziyarette, futbol dışındaki branşlara da ağırlık verilmesi gerektiği konuşuldu.

TESİSLER VE KULÜPLER KONUŞULDU

Ziyareti değerlendiren TFF İl Temsilcisi İsmail Şener, “Yeni seçilen başkanlarımızı ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledik.  Her iki bölgedeki tesisler ve kulüpler hakkında konuşuldu. Finike ve Kumluca’da, spora ve kulüplere daha fazla katkı koyabilmek adına fikir alışverişinde bulunduk. Bölgelerde futbolun yanı sıra, diğer branşlara da ağırlık verilmesi yönünde fikir birliğine vardık. Ziyaretlerimiz olumlu geçti. İlerleyen süreçte Finike ve Kumluca’da güzel işler yapacağız” şeklinde konuştu. Ziyarette, Metin Bulut ve İsmail Şener tarafından her iki belediye başkanına, milli futbolcuların imzasının bulunduğu Türk Milli Takımı forması hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.