Garip Erdoğan aday değil

SİYASET 04.11.2019 - 13:57, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Garip Erdoğan aday değil

CHP Kepez İlçe Başkanlığı’na aday olacağı söylenen eski başkan Garip Erdoğan aday olmayacağını açıkladı. “Ben o suda 2 defa yıkandım” diyen Erdoğan nitelikli, düzgün, siyaseti okuyan, ahlaklı, partiye, partiliye sahip çıkan bir aday için çalışacağını söyledi

haberimizvar.net Antalya’da CHP Kepez İlçe Başkanlı’ğı için adı geçen eski ilçe başkanı Garip Erdoğan aday olmadığını açıkladı. Hiçbir toplantıda aday olduğunu söylemediğini belirten Erdoğan, “Ben o suda 2 kez yıkandım, bu bana yeter. Hiç aday çıkmasaydı mecburen aday olurdum. Belediye başkanı adayı oldum, şimdi gelip de ilçe başkan adayı olmam artık. Bunu kendime yakıştırmam. Fakat nitelikli, düzgün, farklı, siyaseti okuyan, ahlaklı, partiye, partiliye sahip çıkan bir aday için de çalışırım” dedi. ‘BÜYÜKŞEHİR ZORBALIK YAPIYOR’ İlçe kongresinde Önder Kurnaz’ı destekleyeceği yönündeki söylentilere de yanıt veren Erdoğan, “Aday olmamamız siyaset yapmadığımız anlamına gelmez.  Kepez’deki arkadaşlarımız ne karar alırsa ben de onların yanında olurum. Üyenin, delegenin kararına saygılıyım. Benim kimseyle sorunum yok. Açık bir şekilde o olsun, bu olsun demem. Ben isterim ki tek aday olsun, ama vatandaşın istediği isim olsun. Büyükşehir Belediyesi şu an zorbalık yapıyor Kepez’de. O da bizim belediyemiz. Ama Başkan Böcek’in yaptıkları da doğru değil” diye konuştu.
CHP Kepez İlçe Başkanlığı’na aday olacağı söylenen eski başkan Garip Erdoğan aday olmayacağını açıkladı. “Ben o suda 2 defa yıkandım” diyen Erdoğan nitelikli, düzgün, siyaseti okuyan, ahlaklı, partiye, partiliye sahip çıkan bir aday için çalışacağını söyledi

haberimizvar.net Antalya’da CHP Kepez İlçe Başkanlı’ğı için adı geçen eski ilçe başkanı Garip Erdoğan aday olmadığını açıkladı. Hiçbir toplantıda aday olduğunu söylemediğini belirten Erdoğan, “Ben o suda 2 kez yıkandım, bu bana yeter. Hiç aday çıkmasaydı mecburen aday olurdum. Belediye başkanı adayı oldum, şimdi gelip de ilçe başkan adayı olmam artık. Bunu kendime yakıştırmam. Fakat nitelikli, düzgün, farklı, siyaseti okuyan, ahlaklı, partiye, partiliye sahip çıkan bir aday için de çalışırım” dedi.

‘BÜYÜKŞEHİR ZORBALIK YAPIYOR’

İlçe kongresinde Önder Kurnaz’ı destekleyeceği yönündeki söylentilere de yanıt veren Erdoğan, “Aday olmamamız siyaset yapmadığımız anlamına gelmez.  Kepez’deki arkadaşlarımız ne karar alırsa ben de onların yanında olurum. Üyenin, delegenin kararına saygılıyım. Benim kimseyle sorunum yok. Açık bir şekilde o olsun, bu olsun demem. Ben isterim ki tek aday olsun, ama vatandaşın istediği isim olsun. Büyükşehir Belediyesi şu an zorbalık yapıyor Kepez’de. O da bizim belediyemiz. Ama Başkan Böcek’in yaptıkları da doğru değil” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.