Gazeteci Hasan Cemal'e yurt dışı yasağı

GÜNDEM 01.12.2019 - 16:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Gazeteci Hasan Cemal'e yurt dışı yasağı

Gazeteci Hasan Cemal İstanbul Havalimanı'ndan uçakla Berlin'e gitmek istediği sırada Cemal'in pasaportuna el konuldu.

T24 yazarı ve P24 Kurucu Başkanı Gazeteci Hasan Cemal, bu sabah Berlin'e gitmek için İstanbul Havalimanı'nda iken Cemal'in pasaportuna el kondu. T24'te yer alan habere göre, eşi ile birlikte 12.30 uçağıyla Almanya'nın Berlin kentine gitmek için İstanbul Havalimanı'na giden Hasan Cemal'e polisler tarafından hakkında yurt dışına çıkış yasağı olduğu bildirildi. Polislerin pasaportuna el koymasının ardından Hasan Cemal'e imzalatılan tebliğ tebellüğ tutanağında, yurt dışına çıkış yasağının tarihinin 11 Kasım 2019 olduğu kaydedildi. (EVRENSEL)
Gazeteci Hasan Cemal İstanbul Havalimanı'ndan uçakla Berlin'e gitmek istediği sırada Cemal'in pasaportuna el konuldu.

T24 yazarı ve P24 Kurucu Başkanı Gazeteci Hasan Cemal, bu sabah Berlin'e gitmek için İstanbul Havalimanı'nda iken Cemal'in pasaportuna el kondu.

T24'te yer alan habere göre, eşi ile birlikte 12.30 uçağıyla Almanya'nın Berlin kentine gitmek için İstanbul Havalimanı'na giden Hasan Cemal'e polisler tarafından hakkında yurt dışına çıkış yasağı olduğu bildirildi. Polislerin pasaportuna el koymasının ardından Hasan Cemal'e imzalatılan tebliğ tebellüğ tutanağında, yurt dışına çıkış yasağının tarihinin 11 Kasım 2019 olduğu kaydedildi.

(EVRENSEL)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.