‘Geçinemiyoruz’ mitingine polis engeli

GÜNDEM 12.12.2021 - 14:13, Güncelleme: 12.12.2021 - 14:13
 

‘Geçinemiyoruz’ mitingine polis engeli

Antalya’da DİSK, KESK, TMMOB ve TTB tarafından düzenlenen mitinge katılan yurttaşlar parkta toplanıp Cumhuriyet Meydanı'na yürümek istedi. Polis, kitlenin önünü kesti.

haberimizvar.net- Antalya’da DİSK, KESK, TMMOB ve TTB tarafından düzenlenen ‘Geçinemiyoruz! Halktan emekten yana bir bütçe istiyoruz’ mitingine yurttaşlar, Muratpaşa Kaymakamlığı’nın yasak kararına rağmen akın etti.  Muratpaşa Kaymakamlığı, günler kala ‘risk oluşturacağı’ iddiasıyla mitingi yasaklamıştı. Antalyalılar, yasak kararına rağmen bugün Aydın Kanza Parkı’nda bir araya geldi. Parkta toplanıp Cumhuriyet Meydanı’na yürümek isteyen kitlenin önü polis tarafından kesildi.
Antalya’da DİSK, KESK, TMMOB ve TTB tarafından düzenlenen mitinge katılan yurttaşlar parkta toplanıp Cumhuriyet Meydanı'na yürümek istedi. Polis, kitlenin önünü kesti.

haberimizvar.net- Antalya’da DİSK, KESK, TMMOB ve TTB tarafından düzenlenen ‘Geçinemiyoruz! Halktan emekten yana bir bütçe istiyoruz’ mitingine yurttaşlar, Muratpaşa Kaymakamlığı’nın yasak kararına rağmen akın etti.

 Muratpaşa Kaymakamlığı, günler kala ‘risk oluşturacağı’ iddiasıyla mitingi yasaklamıştı.

Antalyalılar, yasak kararına rağmen bugün Aydın Kanza Parkı’nda bir araya geldi.

Parkta toplanıp Cumhuriyet Meydanı’na yürümek isteyen kitlenin önü polis tarafından kesildi.

antalya-da-gecinemiyoruz-mitingine-polis-engeli-954418-1.

antalya-da-gecinemiyoruz-mitingine-polis-engeli-954417-1.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.