‘Geçmişten Geleceğe Finike”’ projesine korona molası

YEREL 27.03.2020 - 17:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

‘Geçmişten Geleceğe Finike”’ projesine korona molası

Finike Belediyesi, Çin’den başlayıp tüm dünyayı saran ve ülkemizde de can kayıplarına neden olan korona virüsü nedeniyle 26-27-28 Mart tarihlerinde gerçekleştireceği “Geçmişten Geleceğe Finike” etkinliklerini ileri bir tarihe erteledi.

haberimizvar.net-“Geçmişten Geleceğe Finike” projesi ile ilçenin tarım, turizm, arkeoloji ve şehircilik alanındaki potansiyelinin gelecek nesillere daha da geliştirilerek aktarılması, Finike’nin gelecek vizyonunun oluşturularak, katma değer yaratacak projelerin zaman içerisinde hayata geçirilmesi planlanıyordu. FİNİKE İÇİN Her yıl portakalların çiçek açtığı dönemde yapılması planlanan faaliyetlerle Finike’yi alternatif turizm alanında öne çıkarmayı da planlayan etkinliklerin iptal edildiğini söyleyen Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Finikemiz, sadece verimli topraklardan ibaret değil. İlçemizin kilometrelerce uzanan sahili, birbirinden güzel koyları, antik kentleri ve köklü bir tarihi var. Haliyle ilçemiz büyük bir potansiyele de sahip. “Geçmişten Geleceğe Finike” projesi ile sahip olduğumuz potansiyeli harekete geçirmek için çalışmalara başlamak istiyorduk” dedi. SALGIN NEDENİYLE Salgın nedeniyle “Geçmişten Geleceğe Finike” faaliyetlerini gerçekleştiremeyeceklerini kaydeden Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Ne hayallerimizden vazgeçtik ne de Finike için çalışma azmimizden. Bu kötü günler elbet geride kalacak. O gün geldiğinde ilk günkü heyecanımızla Finikemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte halkımız korona virüsüne karşı duyarlı olsun. Kişisel hijyenine dikkat etsin, olabildiğince az temasta bulunsun ve acil olmadıkça evinden çıkmasın” dedi.  
Finike Belediyesi, Çin’den başlayıp tüm dünyayı saran ve ülkemizde de can kayıplarına neden olan korona virüsü nedeniyle 26-27-28 Mart tarihlerinde gerçekleştireceği “Geçmişten Geleceğe Finike” etkinliklerini ileri bir tarihe erteledi.

haberimizvar.net-“Geçmişten Geleceğe Finike” projesi ile ilçenin tarım, turizm, arkeoloji ve şehircilik alanındaki potansiyelinin gelecek nesillere daha da geliştirilerek aktarılması, Finike’nin gelecek vizyonunun oluşturularak, katma değer yaratacak projelerin zaman içerisinde hayata geçirilmesi planlanıyordu.

FİNİKE İÇİN

Her yıl portakalların çiçek açtığı dönemde yapılması planlanan faaliyetlerle Finike’yi alternatif turizm alanında öne çıkarmayı da planlayan etkinliklerin iptal edildiğini söyleyen Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Finikemiz, sadece verimli topraklardan ibaret değil. İlçemizin kilometrelerce uzanan sahili, birbirinden güzel koyları, antik kentleri ve köklü bir tarihi var. Haliyle ilçemiz büyük bir potansiyele de sahip. “Geçmişten Geleceğe Finike” projesi ile sahip olduğumuz potansiyeli harekete geçirmek için çalışmalara başlamak istiyorduk” dedi.

SALGIN NEDENİYLE

Salgın nedeniyle “Geçmişten Geleceğe Finike” faaliyetlerini gerçekleştiremeyeceklerini kaydeden Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Ne hayallerimizden vazgeçtik ne de Finike için çalışma azmimizden. Bu kötü günler elbet geride kalacak. O gün geldiğinde ilk günkü heyecanımızla Finikemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte halkımız korona virüsüne karşı duyarlı olsun. Kişisel hijyenine dikkat etsin, olabildiğince az temasta bulunsun ve acil olmadıkça evinden çıkmasın” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.