"Geliri eğitime bağışlanacak" denilerek deve ve boğa güreşleri çocuklara izlettirildi

GÜNDEM 09.03.2020 - 12:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

"Geliri eğitime bağışlanacak" denilerek deve ve boğa güreşleri çocuklara izlettirildi

Antalya Demre'de "Geliri Köşkerler Pilot Şehit Üsteğmen Hüseyin Topkaya Ortaokulu yararına kullanılacak" denilerek düzenlenen ve hayvanların dövüştürüldüğü etkinlik çocuklara da izlettirildi.

haberimizvar.net-Antalya Demre'de belediye yöneticileri, Milli Eğitim görevlileri, jandarma komutanı ve siyasi parti yöneticilerinin katıldığı etkinlikte develer ve boğalar güreştirildi, "geliri eğitime bağışlanacak" denilerek hayvan dövüşleri çocuklara izlettirildi. Demirören Haber Ajansında yer alan habere göre, Antalya'nın Demre ilçesinde, geliri "Köşkerler Pilot Şehit Üsteğmen Hüseyin Topkaya Ortaokulu yararına" kullanılmak üzere deve ve boğa güreşleri düzenlendi. Antalya, İzmir, Muğla, Denizli ve Aydın'dan 60 deve ve 6 boğanın güreştirilmek üzere getirildiği organizasyona Demre Belediye Başkan Vekili Önder Özkal, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Emre Tırpancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Finike Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve sivil toplum kuruluşu başkanları da katıldı. Hayvanların dövüştürüldüğü organizasyona çocuklar da izleyici olarak alındı. DHA'da yer alan haberde hayvan dövüşlerini izleyen ilkokul 4'üncü sınıf öğrencisi bir çocukla yapılan röportaja da yer verildi.   
Antalya Demre'de "Geliri Köşkerler Pilot Şehit Üsteğmen Hüseyin Topkaya Ortaokulu yararına kullanılacak" denilerek düzenlenen ve hayvanların dövüştürüldüğü etkinlik çocuklara da izlettirildi.

haberimizvar.net-Antalya Demre'de belediye yöneticileri, Milli Eğitim görevlileri, jandarma komutanı ve siyasi parti yöneticilerinin katıldığı etkinlikte develer ve boğalar güreştirildi, "geliri eğitime bağışlanacak" denilerek hayvan dövüşleri çocuklara izlettirildi.

Demirören Haber Ajansında yer alan habere göre, Antalya'nın Demre ilçesinde, geliri "Köşkerler Pilot Şehit Üsteğmen Hüseyin Topkaya Ortaokulu yararına" kullanılmak üzere deve ve boğa güreşleri düzenlendi. Antalya, İzmir, Muğla, Denizli ve Aydın'dan 60 deve ve 6 boğanın güreştirilmek üzere getirildiği organizasyona Demre Belediye Başkan Vekili Önder Özkal, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Emre Tırpancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Finike Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve sivil toplum kuruluşu başkanları da katıldı. Hayvanların dövüştürüldüğü organizasyona çocuklar da izleyici olarak alındı.

DHA'da yer alan haberde hayvan dövüşlerini izleyen ilkokul 4'üncü sınıf öğrencisi bir çocukla yapılan röportaja da yer verildi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.