Genel sekreterlik yolu açıldı

GÜNDEM 15.09.2019 - 17:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Genel sekreterlik yolu açıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onay beklenen Cansel Çevikol Tuncer’in yazısı geldi. Memuriyet hakkı kazanan Çevikol, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevini vekaleten yürütebilecek.

www.haberimizvar.net - Kamuoyunun 23 Ağustos tarihli “Ve Cansel Hanım genel sekreter” başlıklı özel haberimizle öğrendiği Cansel Çevikol Tuncer’in genel sekreterlik yolunu açan resmi yazı imzalandı. Yaklaşık 6 ay önce Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yazılan yazıda Başdanışman Cansel Çevikol’un serbest avukatlık ve meclis üyeliği yaptığı dönemlerin kamu görevi olarak değerlendirilerek özel kalem müdürlüğünde memur statüsü verilmesi talep edildi. Ağustos ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda yapılan toplantıda talep değerlendirilerek olumlu yanıt verilmesine karar verildi. VEKALETEN GENEL SEKRETER OLACAK Bunun üzerine www.haberimizvar.net olarak konuyu gündeme getirdik ve Cansel Tuncer Çevkiol’un atama yazısının onaylanacağını duyurduk. Özel Kalem Müdürlüğü yazısı onaylanan Cansel Tuncer Çevikol, genel sekreterlik görevini vekaleten yürütme hakkına sahip oldu. Çevikol, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde bu hafta içinde imzalanacak iç atama yazısıyla genel sekreter vekili olarak imza atma yetkisini alacak.  İlgili haber için tıklayın:   
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onay beklenen Cansel Çevikol Tuncer’in yazısı geldi. Memuriyet hakkı kazanan Çevikol, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevini vekaleten yürütebilecek.

www.haberimizvar.net - Kamuoyunun 23 Ağustos tarihli “Ve Cansel Hanım genel sekreter” başlıklı özel haberimizle öğrendiği Cansel Çevikol Tuncer’in genel sekreterlik yolunu açan resmi yazı imzalandı. Yaklaşık 6 ay önce Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yazılan yazıda Başdanışman Cansel Çevikol’un serbest avukatlık ve meclis üyeliği yaptığı dönemlerin kamu görevi olarak değerlendirilerek özel kalem müdürlüğünde memur statüsü verilmesi talep edildi. Ağustos ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda yapılan toplantıda talep değerlendirilerek olumlu yanıt verilmesine karar verildi.

VEKALETEN GENEL SEKRETER OLACAK

Bunun üzerine www.haberimizvar.net olarak konuyu gündeme getirdik ve Cansel Tuncer Çevkiol’un atama yazısının onaylanacağını duyurduk. Özel Kalem Müdürlüğü yazısı onaylanan Cansel Tuncer Çevikol, genel sekreterlik görevini vekaleten yürütme hakkına sahip oldu. Çevikol, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde bu hafta içinde imzalanacak iç atama yazısıyla genel sekreter vekili olarak imza atma yetkisini alacak. 

İlgili haber için tıklayın: 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.