Gezen’den Yörük çocuklarına eğitim fırsatı

GÜNDEM 24.05.2022 - 12:41, Güncelleme: 24.05.2022 - 12:41
 

Gezen’den Yörük çocuklarına eğitim fırsatı

Sibel Gezen eğitim kurumlarının sahibi ve Yörükler İl Hatunu Sibel Gezen ile Has Yörükler Dernek Başkanı Mustafa Ateş arasında imzalanan protokol ile maddi durumu yerinde olmayan Yörük çocuklarına yüzde 40 indirim yapılmasına karar verildi.

haberimizvar.net- Hös Yörükler Dernek Başkanı Mustafa Ateş, maddi durumu yerinde olmayan ailelerin çocukları için imzalanan bu protokol için  İl Hatunu Sibel Gezen’e teşekkür ederek, “Bizler imkansızlıklar içinde okuduk. Okula gidebilmek, bir harf öğrenebilmek, eğitim alabilmek için her sabah kilometrelerce yolu yürüdük, aynı yolu geri döndük.  Öğleyin çantamızın içindeki yufkanın içinde deri peynirini katık yaparak açlığımızı giderdik. Şimdi şartlar değişti ama fakirlik değişmedi. Bu nedenle okumak isteyen ama maddi imkanları el vermeyen Yörük çocukları için İl Hatunumuz Sibel Gezen hanımefendinin sunduğu bu imkandan yararlanmak isteyen herkes bize başvurabilir” dedi.  FEDAKARLIK YAPIYORUZ  Sibel Gezen eğitim kurumlarının sahibi ve Yörükler İl Hatunu Sibel Gezen de çocukların eğitimleri için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını bildirerek “Genç bir fidan olarak gördüğüm gençlerimizin eğitimleri için her türlü fedakarlığı yerine getiriyoruz. Bu gün omuz verdiğimiz gençlerimiz,  vatana millete hayırlı meslek sahibi insanlar, söz söyleyenleri olarak gördüğümüz an, asıl benim mutlu olduğum zaman o zaman olacaktır” dedi.
Sibel Gezen eğitim kurumlarının sahibi ve Yörükler İl Hatunu Sibel Gezen ile Has Yörükler Dernek Başkanı Mustafa Ateş arasında imzalanan protokol ile maddi durumu yerinde olmayan Yörük çocuklarına yüzde 40 indirim yapılmasına karar verildi.

haberimizvar.net- Hös Yörükler Dernek Başkanı Mustafa Ateş, maddi durumu yerinde olmayan ailelerin çocukları için imzalanan bu protokol için  İl Hatunu Sibel Gezen’e teşekkür ederek, “Bizler imkansızlıklar içinde okuduk. Okula gidebilmek, bir harf öğrenebilmek, eğitim alabilmek için her sabah kilometrelerce yolu yürüdük, aynı yolu geri döndük.  Öğleyin çantamızın içindeki yufkanın içinde deri peynirini katık yaparak açlığımızı giderdik. Şimdi şartlar değişti ama fakirlik değişmedi. Bu nedenle okumak isteyen ama maddi imkanları el vermeyen Yörük çocukları için İl Hatunumuz Sibel Gezen hanımefendinin sunduğu bu imkandan yararlanmak isteyen herkes bize başvurabilir” dedi. 

FEDAKARLIK YAPIYORUZ 
Sibel Gezen eğitim kurumlarının sahibi ve Yörükler İl Hatunu Sibel Gezen de çocukların eğitimleri için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını bildirerek “Genç bir fidan olarak gördüğüm gençlerimizin eğitimleri için her türlü fedakarlığı yerine getiriyoruz. Bu gün omuz verdiğimiz gençlerimiz,  vatana millete hayırlı meslek sahibi insanlar, söz söyleyenleri olarak gördüğümüz an, asıl benim mutlu olduğum zaman o zaman olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.