Gıda işletmelerinde Covid-19 denetimi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.12.2020 - 11:27, Güncelleme: 18.12.2020 - 11:27
 

Gıda işletmelerinde Covid-19 denetimi

Korkuteli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda denetim ekipleri, ilçedeki lokanta, fırın, pastane ve paket servisi yapan tüm işletmeleri denetledi.

haberimizvar.net-Korkuteli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün gıda işletmelerine yönelik denetimler, aralıksız sürüyor. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında manav ve fırın ile paket servis hizmetine geçen restoranlara hijyen kontrolü yaptı. Denetimde öncelikle işletmelerin soğuk hava depoları ile imalat bölümlerine bakıldı. Daha sonra yemeklerin hazırlandığı mutfak bölümü ve personelin kıyafet temizliği kontrol edildi. Mevzuata aykırı ürün satışı yapan işletme sahipleri uyarılırken, çalışanlardan tedbirlere uymaları istendi. Halk sağlığını her şeyden üstün tuttuklarını belirten İlçe Tarım ve Orman Müdürü Selda Sert, “Pandemi sürecinin gidişatı bize bir kez daha hijyen kurallarına uymanın ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Pandemi döneminin başladığı günden itibaren rutin gıda denetimleri ve Covid-19 hastalığı bilgilendirme çalışmaları yanında, salgın sürecinde tüketicilerin sağlıklı gıdaya ulaşmalarını temin etmek amacıyla denetimlerimizi daha da artırıp çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
Korkuteli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda denetim ekipleri, ilçedeki lokanta, fırın, pastane ve paket servisi yapan tüm işletmeleri denetledi.

haberimizvar.net- Korkuteli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün gıda işletmelerine yönelik denetimler, aralıksız sürüyor. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Tarım ve Orman Müdürlüğü yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında manav ve fırın ile paket servis hizmetine geçen restoranlara hijyen kontrolü yaptı. Denetimde öncelikle işletmelerin soğuk hava depoları ile imalat bölümlerine bakıldı. Daha sonra yemeklerin hazırlandığı mutfak bölümü ve personelin kıyafet temizliği kontrol edildi. Mevzuata aykırı ürün satışı yapan işletme sahipleri uyarılırken, çalışanlardan tedbirlere uymaları istendi.

Halk sağlığını her şeyden üstün tuttuklarını belirten İlçe Tarım ve Orman Müdürü Selda Sert, “Pandemi sürecinin gidişatı bize bir kez daha hijyen kurallarına uymanın ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Pandemi döneminin başladığı günden itibaren rutin gıda denetimleri ve Covid-19 hastalığı bilgilendirme çalışmaları yanında, salgın sürecinde tüketicilerin sağlıklı gıdaya ulaşmalarını temin etmek amacıyla denetimlerimizi daha da artırıp çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.