Gözlerini Atatürk’ün mirasına diktiler!

GÜNDEM 17.02.2020 - 12:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Gözlerini Atatürk’ün mirasına diktiler!

İş Bankası hisselerinin Hazine’ye devri ile ilgili başlayan tartışmalarla ilgili olarak açıklama yapan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Atatürk mirasına sahip çıkacaklarını belirterek, dahil oldu.

haberimizvar.net-CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, konuyla ilgili yazılı açıklamasında şu bilgilere yer verdi:  “İktidarın yıllardır ele geçirmeyi planladığı partimizin Atatürk’ün vasiyetinden kaynaklı İş Bankası hisseleri için Erdoğan, hazırlıkların tamamlanarak kanun teklifinin bir an önce Meclis gündemine getirilmesi talimatını verdi. Ekonomik düzeni yerle bir eden, dar gelirliyi dar boğaza sürükleyen, siyaseten tıkanan tek adam rejimi, Genel Başkanımızın ‘FETÖ'nün siyasi ayağı ortaya çıkarılsın’ açıklamasından sonra, İş Bankası hisselerinin Hazine'ye devrini tekrar gündeme soktu. ATATÜRK’ÜN VASİYETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ Türkiye bir muz cumhuriyeti değildir! İş Bankası hisseleri özel hissedir. Atatürk'ün el yazısı ile kaleme aldığı vasiyettir! Bilmeyenlere hatırlatalım: İş Bankası'ndan CHP'nin kasasına 5 kuruş girmez! Atatürk’e ait olan ve partimize miras bırakılan 28 hissenin gelirleri Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu’na aktarılır! Partimizin mülkiyetinde olan pay senetlerinin Hazine'ye devri, miras bırakan olarak Atatürk'ün iradesini yok saymaktır! Miras ve mülk hukukunu çöpe atmak demektir! Şantaj siyasetine boyun eğmedik, eğmeyeceğiz! Atatürk'ün vasiyetine sahip çıkacağız!”  
İş Bankası hisselerinin Hazine’ye devri ile ilgili başlayan tartışmalarla ilgili olarak açıklama yapan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Atatürk mirasına sahip çıkacaklarını belirterek, dahil oldu.

haberimizvar.net-CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, konuyla ilgili yazılı açıklamasında şu bilgilere yer verdi:  “İktidarın yıllardır ele geçirmeyi planladığı partimizin Atatürk’ün vasiyetinden kaynaklı İş Bankası hisseleri için Erdoğan, hazırlıkların tamamlanarak kanun teklifinin bir an önce Meclis gündemine getirilmesi talimatını verdi. Ekonomik düzeni yerle bir eden, dar gelirliyi dar boğaza sürükleyen, siyaseten tıkanan tek adam rejimi, Genel Başkanımızın ‘FETÖ'nün siyasi ayağı ortaya çıkarılsın’ açıklamasından sonra, İş Bankası hisselerinin Hazine'ye devrini tekrar gündeme soktu.

ATATÜRK’ÜN VASİYETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Türkiye bir muz cumhuriyeti değildir! İş Bankası hisseleri özel hissedir. Atatürk'ün el yazısı ile kaleme aldığı vasiyettir! Bilmeyenlere hatırlatalım: İş Bankası'ndan CHP'nin kasasına 5 kuruş girmez!

Atatürk’e ait olan ve partimize miras bırakılan 28 hissenin gelirleri Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu’na aktarılır!

Partimizin mülkiyetinde olan pay senetlerinin Hazine'ye devri, miras bırakan olarak Atatürk'ün iradesini yok saymaktır!

Miras ve mülk hukukunu çöpe atmak demektir!

Şantaj siyasetine boyun eğmedik, eğmeyeceğiz!

Atatürk'ün vasiyetine sahip çıkacağız!”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.