Güldal Mumcu’dan açıklama: Çekin tuğlaları yıkılsın, duvar altında kim kalırsa kalsın

GÜNDEM 23.05.2021 - 15:14, Güncelleme: 23.05.2021 - 15:14
 

Güldal Mumcu’dan açıklama: Çekin tuğlaları yıkılsın, duvar altında kim kalırsa kalsın

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayınladığı 7. videoda Uğur Mumcu suikastına ilişkin iddialarının ardından Uğur Mumcu'nun eşi Güldal Mumcu bir paylaşımda bulundu.

haberimizvar.net- Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayınladığı 7. videoda Uğur Mumcu suikastına ilişkin iddialarının ardından Uğur Mumcu'nun eşi Güldal Mumcu bir paylaşımda bulundu.   Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayınladığı 7. videoda Uğur Mumcu suikastına ilişkin iddialarda bulunmuş, ''Görüşüne katılırsınız katılmazsınız bence şehittir. Namuslu adamdı, şerefli adamdı. Her şeyden önce dürüst adamdı. Neden öldürüldü? Öldürüldüğü zaman yazdığı yazılara bakın. Hep terör bölgelerinde terör tarlaları olur, uyuşturucu satışları olur ve silah ticareti. Uğur Mumcu şehit ediliyor olay yerine ilk gelen kim? Saldırıdan sonra olay yerine ilk giden Mehmet Ağar'dır'' ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamaların ardından Uğur Mumcu'nun eşi Güldal Mumcu'dan bir paylaşım geldi. Güldal Mumcu, Twitter hesabından şunları kaydetti: "Senelerdir Uğur Mumcu cinayetinin aydınlatılması için kim ne biliyorsa anlatsın, işin ucu kime dokunuyorsa dokunsun dedik. Bu görüşümüzü korumaya devam ediyoruz. Çekin tuğlaları yıkılsın duvar altında kim kalırsa kalsın." Senelerdir Uğur Mumcu cinayetinin aydınlatılması için kim ne biliyorsa anlatsın, işin ucu kime dokunuyorsa dokunsun dedik. Bu görüşümüzü korumaya devam ediyoruz. Çekin tuğlaları yıkılsın duvar altında kim kalırsa kalsın.
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayınladığı 7. videoda Uğur Mumcu suikastına ilişkin iddialarının ardından Uğur Mumcu'nun eşi Güldal Mumcu bir paylaşımda bulundu.

haberimizvar.net- Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayınladığı 7. videoda Uğur Mumcu suikastına ilişkin iddialarının ardından Uğur Mumcu'nun eşi Güldal Mumcu bir paylaşımda bulundu.

 

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayınladığı 7. videoda Uğur Mumcu suikastına ilişkin iddialarda bulunmuş, ''Görüşüne katılırsınız katılmazsınız bence şehittir. Namuslu adamdı, şerefli adamdı. Her şeyden önce dürüst adamdı. Neden öldürüldü? Öldürüldüğü zaman yazdığı yazılara bakın. Hep terör bölgelerinde terör tarlaları olur, uyuşturucu satışları olur ve silah ticareti. Uğur Mumcu şehit ediliyor olay yerine ilk gelen kim? Saldırıdan sonra olay yerine ilk giden Mehmet Ağar'dır'' ifadelerini kullanmıştı.

Bu açıklamaların ardından Uğur Mumcu'nun eşi Güldal Mumcu'dan bir paylaşım geldi.

Güldal Mumcu, Twitter hesabından şunları kaydetti:

"Senelerdir Uğur Mumcu cinayetinin aydınlatılması için kim ne biliyorsa anlatsın, işin ucu kime dokunuyorsa dokunsun dedik. Bu görüşümüzü korumaya devam ediyoruz. Çekin tuğlaları yıkılsın duvar altında kim kalırsa kalsın."

Senelerdir Uğur Mumcu cinayetinin aydınlatılması için kim ne biliyorsa anlatsın, işin ucu kime dokunuyorsa dokunsun dedik. Bu görüşümüzü korumaya devam ediyoruz. Çekin tuğlaları yıkılsın duvar altında kim kalırsa kalsın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.