Gündoğmuş’ta hayvanlar yemsiz

GÜNDEM 05.08.2021 - 18:54, Güncelleme: 05.08.2021 - 19:02
 

Gündoğmuş’ta hayvanlar yemsiz

TOKİ’yle ilgili söylediği “Evi eski olanlar keşke bizim de evimiz yansaydı diyecekler” sözleriyle gündeme gelen AKP’li Gündoğmuş Belediye Başkanı Özeren’in yangın söndürme mizanseninden sonra, yangından kurtulan hayvanları yemsiz bıraktığı da ortaya çıktı.

HABERİMİZVAR.NET-  Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinde orman yangın mağdurlarına TOKİ’nin yapacağı evler için, “Evi eski olan vatandaşlar, ‘Keşke bizim de evimiz yansaydı diyecekler” sözleriyle gündem olan AKP’li Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren’e tepki üstüne tepki geliyor. Özeren’in sosyal medya hesabında paylaştığı yangın söndürme fotoğraflarının mizansen olduğu iddiasından sonra, şimdi de belediyenin topladığı hayvanları yemsiz bıraktığı eleştirileri ortaya çıktı. VATANDAŞLAR YEM GETİRDİ Gündoğmuş Belediyesi’nin yangından kurtulan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için oluşturduğu bakım merkezinde yem olmadığını, hayvanlara bakılmadığını söyleyen ilçe sakinleri sosyal medyadan tepki gösterdi. Önlerinde yem olmayan hayvanlara vatandaşlar müdahale ederek saman ve su getirdi. Hayvanlara bakılmaması üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin devreye girdiğini söyleyen ilçe halkı, başka bir yere nakledildiklerini dile getirdi.
TOKİ’yle ilgili söylediği “Evi eski olanlar keşke bizim de evimiz yansaydı diyecekler” sözleriyle gündeme gelen AKP’li Gündoğmuş Belediye Başkanı Özeren’in yangın söndürme mizanseninden sonra, yangından kurtulan hayvanları yemsiz bıraktığı da ortaya çıktı.

HABERİMİZVAR.NET-  Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinde orman yangın mağdurlarına TOKİ’nin yapacağı evler için, “Evi eski olan vatandaşlar, ‘Keşke bizim de evimiz yansaydı diyecekler” sözleriyle gündem olan AKP’li Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren’e tepki üstüne tepki geliyor. Özeren’in sosyal medya hesabında paylaştığı yangın söndürme fotoğraflarının mizansen olduğu iddiasından sonra, şimdi de belediyenin topladığı hayvanları yemsiz bıraktığı eleştirileri ortaya çıktı.

VATANDAŞLAR YEM GETİRDİ

Gündoğmuş Belediyesi’nin yangından kurtulan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için oluşturduğu bakım merkezinde yem olmadığını, hayvanlara bakılmadığını söyleyen ilçe sakinleri sosyal medyadan tepki gösterdi. Önlerinde yem olmayan hayvanlara vatandaşlar müdahale ederek saman ve su getirdi. Hayvanlara bakılmaması üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin devreye girdiğini söyleyen ilçe halkı, başka bir yere nakledildiklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.