Onlar artık dernek

GÜNDEM 05.09.2020 - 15:22, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Onlar artık dernek

Antalya’da yaklaşık bir yıl önce ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla bir araya gelen, bu süreçte dağıttıkları yardım kolileri, bebek bezleri ve mamalarla dikkat çeken Sosyal Demokrat Ortak Yaşam Platformu aynı isimle dernekleşti. Başkanlığına Bülent Geray’ın getirildiği dernek, yardım faaliyetlerini artırarak devam ettirecek.

haberimizvar.net-Turizm kenti Antalya’da yaklaşık bir yıl önce kurulan Sosyal Demokrat Ortak Yaşam Platformu, aynı isimle dernek oldu. Çağdaş yaşam Çay Bahçesi’nde bugün yapılan birinci olağan kongrede, dernek başkanlığına Bülent Geray getirildi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile CHP İl Başkanı Nusret Bayar ve Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in çelenk gönderdiği kongrede konuşan Bülent Geray, “Yaklaşık 1 yıl once düşlerimizi hayata geçirmek hedefiyle kurduğumuz Sosyal Demokrat Yaşam Platformu artık bir dernek. Aslında daha once dernekleşecektik ancak pandemic nedeniyle ertelemek zorunda kaldık. Bu süreçte platform olarak Antalya’nın sokaklarına indik, 601 adet koli, 130 adet bebek bezi ve mama dağıttık” dedi.   ‘EMEKÇİ HALKIN YANINDAYIZ’ Platform olarak iki bayramda ‘Esnafını sevindir, çocukları mutlu et’ kampanyası yaptıklarını da hatırlatan Geray, “Üç mahallede bu kampanya kamsamında faaliyet yaptık. Bundan sonra da dernek olarak faaliyetlerimizi kurumsal bir yapı içerisinde gerçekleştireceğiz. Şartlar ne olursa olsun yoksul emekçi halkımızın yanında olarak varlığımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Antalya’da yaklaşık bir yıl önce ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla bir araya gelen, bu süreçte dağıttıkları yardım kolileri, bebek bezleri ve mamalarla dikkat çeken Sosyal Demokrat Ortak Yaşam Platformu aynı isimle dernekleşti. Başkanlığına Bülent Geray’ın getirildiği dernek, yardım faaliyetlerini artırarak devam ettirecek.

haberimizvar.net-Turizm kenti Antalya’da yaklaşık bir yıl önce kurulan Sosyal Demokrat Ortak Yaşam Platformu, aynı isimle dernek oldu. Çağdaş yaşam Çay Bahçesi’nde bugün yapılan birinci olağan kongrede, dernek başkanlığına Bülent Geray getirildi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile CHP İl Başkanı Nusret Bayar ve Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in çelenk gönderdiği kongrede konuşan Bülent Geray, “Yaklaşık 1 yıl once düşlerimizi hayata geçirmek hedefiyle kurduğumuz Sosyal Demokrat Yaşam Platformu artık bir dernek. Aslında daha once dernekleşecektik ancak pandemic nedeniyle ertelemek zorunda kaldık. Bu süreçte platform olarak Antalya’nın sokaklarına indik, 601 adet koli, 130 adet bebek bezi ve mama dağıttık” dedi.

 

‘EMEKÇİ HALKIN YANINDAYIZ’

Platform olarak iki bayramda ‘Esnafını sevindir, çocukları mutlu et’ kampanyası yaptıklarını da hatırlatan Geray, “Üç mahallede bu kampanya kamsamında faaliyet yaptık. Bundan sonra da dernek olarak faaliyetlerimizi kurumsal bir yapı içerisinde gerçekleştireceğiz. Şartlar ne olursa olsun yoksul emekçi halkımızın yanında olarak varlığımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.