CHP’ye facebook engeli !

GÜNDEM 05.09.2020 - 17:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

CHP’ye facebook engeli !

CHP Antalya İl Başkanlığı’nın facebook sayfasına giriş yapamayan bazı partililer, gruptan çıkarıldıklarını öne sürerek tepki gösterirken, partinin bilişim sorumlusu Anıl Taş, facebook’tan kaynaklanan teknik bir sorun olduğunu, iddia edildiği gibi kimsenin engellenmediğini söyledi.

haberimizvar.net- CHP Antalya İl Başkanlığı’nın facebook sayfasına bugün sabahtan itibaren bir çok kişi giremedi. Sayfaya girebilenlerin de olduğunu öğrenen partililer, kendilerinin ‘engellendiğini’ öne sürerek bu duruma tepki gösterdi. Tepki gösterenlerden biri de Mehmet Akif Kıldan oldu. Kıldan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün facebookta gezinirken partimizin il örgütünün sayfasına bakmak istedim ve CHP Antalya İl Başkanlığı'nın resmi facebook hesabına giremedim. Daha sonra yaptığım araştırmalar sonucunda CHP Antalya İl Başkanlığı tarafından sayfadan engellendiğimi öğrendim. Aynı şekilde engellenen başka partili dostlar olduğunu da öğrendim. Oysa ki bugüne kadar o sayfada yapılan hiçbir paylaşıma yorum yapmamıştım. Partimin etkinliklerinden haberdar olmak, çalışmalarına katılmak için takip ettiğim sayfmadan hangi nedenle engellendiğimi bilmiyorum” dedi. FACEBOOK KAYNAKLI ARIZA Kıldan paylaşımının devamında da, “AKP'yi yasakçı zihniyet nedeniyle eleştirirken CHP Antalya İl Başkanlığının böyle bir engelleme yapmasına akıl sır ermiyor. Hoşunuza gitmeyen, sizden olmayan herkesi yok sayıp ötekileştirerek mi görevinizi yapacaksınız? Böyle mi yöneteceksiniz bu örgütü? Farklı sesleri kısmaya çalışıp sahnede zarf sayarak mı yöneteceksiniz? Masaya yumruk vuracağınızı sanıyorduk, vura vura bilgisayar masasına vurmuşsunuz” ifadelerini kullandı. Ancak konuyla ilgili www.haberimizvar.net’in sorularını yanıtlayan CHP Antalya İl Bilişim sorumlusu Anıl Taş, iddiaları yalanladı. Facebook sayfasında teknik bir arızanın yaşandığını belirten Taş, “Bu arıza da bizden değil facebook’tan kaynaklanıyor. İl örgütümüzün sayfası açık. Sadece arama motorundan arandığında girilemiyor ancak sekmeler saygasından girilebiliyor. İddia edildiği gibi il örgütümüzün kimseyi engellemesi sözkonusu değildir” diye konuştu. 
CHP Antalya İl Başkanlığı’nın facebook sayfasına giriş yapamayan bazı partililer, gruptan çıkarıldıklarını öne sürerek tepki gösterirken, partinin bilişim sorumlusu Anıl Taş, facebook’tan kaynaklanan teknik bir sorun olduğunu, iddia edildiği gibi kimsenin engellenmediğini söyledi.

haberimizvar.net- CHP Antalya İl Başkanlığı’nın facebook sayfasına bugün sabahtan itibaren bir çok kişi giremedi. Sayfaya girebilenlerin de olduğunu öğrenen partililer, kendilerinin ‘engellendiğini’ öne sürerek bu duruma tepki gösterdi. Tepki gösterenlerden biri de Mehmet Akif Kıldan oldu. Kıldan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün facebookta gezinirken partimizin il örgütünün sayfasına bakmak istedim ve CHP Antalya İl Başkanlığı'nın resmi facebook hesabına giremedim. Daha sonra yaptığım araştırmalar sonucunda CHP Antalya İl Başkanlığı tarafından sayfadan engellendiğimi öğrendim. Aynı şekilde engellenen başka partili dostlar olduğunu da öğrendim. Oysa ki bugüne kadar o sayfada yapılan hiçbir paylaşıma yorum yapmamıştım. Partimin etkinliklerinden haberdar olmak, çalışmalarına katılmak için takip ettiğim sayfmadan hangi nedenle engellendiğimi bilmiyorum” dedi.

FACEBOOK KAYNAKLI ARIZA
Kıldan paylaşımının devamında da, “AKP'yi yasakçı zihniyet nedeniyle eleştirirken CHP Antalya İl Başkanlığının böyle bir engelleme yapmasına akıl sır ermiyor. Hoşunuza gitmeyen, sizden olmayan herkesi yok sayıp ötekileştirerek mi görevinizi yapacaksınız? Böyle mi yöneteceksiniz bu örgütü? Farklı sesleri kısmaya çalışıp sahnede zarf sayarak mı yöneteceksiniz? Masaya yumruk vuracağınızı sanıyorduk, vura vura bilgisayar masasına vurmuşsunuz” ifadelerini kullandı. Ancak konuyla ilgili www.haberimizvar.net’in sorularını yanıtlayan CHP Antalya İl Bilişim sorumlusu Anıl Taş, iddiaları yalanladı. Facebook sayfasında teknik bir arızanın yaşandığını belirten Taş, “Bu arıza da bizden değil facebook’tan kaynaklanıyor. İl örgütümüzün sayfası açık. Sadece arama motorundan arandığında girilemiyor ancak sekmeler saygasından girilebiliyor. İddia edildiği gibi il örgütümüzün kimseyi engellemesi sözkonusu değildir” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.