‘Kaş’ı bayraklarla donatalım’

GÜNDEM 07.09.2020 - 12:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

‘Kaş’ı bayraklarla donatalım’

Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerginlik tırmanırken Yunanistan Cumhurbaşkanı’nın 13 Eylül’de Meis adasını ziyaret edeceği açıklandı. Bu adıma Türkiye’den tepkiler gecikmedi. Antalya’dan ise 13 Eylül ile ilgili ‘bayrak’ çağrısı geldi.

haberimizvar.net- Demokrat Parti (DP) Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, 13 Eylül tarihinde tüm Antalyalıları ellerinde Türk bayrakları ile birlikte Kaş’ta buluşmaya davet etti. Başkan Kartal, “Yunan Cumhurbaşkanı 13 Eylül’de Meis adasını ziyaret edecekmiş. O gün Kaş Albayraklarla donatılsın, Antalya’daki tüm tekneler Türk Bayrağı ile Meis adası önünde olsunlar. Misafiri İzmir Marşı ile karşılayalım” çağrısında bulundu. ‘HADDİNİ BİLDİRİRİZ’ Konunun milli bir mesele olduğuna işaret eden Hasan Ali Kartal, “Burada Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayan her bir bireye görev düşüyor. Şehitlerimizin kanı ile alınan vatan topraklarımıza göz diken herkese haddini bildirmek görevimizdir. Buradan başta Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Dış İşeri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Antalya Valiliği ve belediyeler el ele vererek 13 Eylül ile ilgili güzel bir karşılama töreni düzenleyelim. İzmir Marşı ile karşılayıp Mehter Marşı ile uğurlayalım” ifadelerini kullandı. KONU VATAN OLUNCA..  Türk insanının misafirperver olduğunu ancak konu vatan olunca hiçbir şeyi gözümüzün görmeyeceğini dile getiren DP İl Başkanı Kartal, “Hiç kimse arkasına başkalarını alarak Türkiye Cumhuriyeti devletine ve milletine ders verme cüretinde bulunamaz. Bulunanlara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en güzel dersi en iyi şekilde vermesini biliriz. Bunu geçmişte İzmir’de denize döktüğümüz Yunanlıların bilmesi gerekir. Aksi halde bir kez daha onları denize dökmekten çekinmeyiz. Dilerlerse Yunanistan’ın arkasındaki güçleri de Akdeniz’in serin suları ile buluşturmaktan büyük zevk duyarız” diye konuştu. Öte yandan, kısa bir süre önce Antalya’nın tanınmış siyasetçi ve hukukçularından avukat Nizamettin Sağır da sosyal medya hesabından, “Yunanistan Cumhurbaşkanı’nın geldiği gün Antalya’daki tük tekneler Türk bayraklarıyla donatılmış bir şekilde Meis önünde sıralansın” önerisinde bulunmuştu. 
Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerginlik tırmanırken Yunanistan Cumhurbaşkanı’nın 13 Eylül’de Meis adasını ziyaret edeceği açıklandı. Bu adıma Türkiye’den tepkiler gecikmedi. Antalya’dan ise 13 Eylül ile ilgili ‘bayrak’ çağrısı geldi.

haberimizvar.net- Demokrat Parti (DP) Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, 13 Eylül tarihinde tüm Antalyalıları ellerinde Türk bayrakları ile birlikte Kaş’ta buluşmaya davet etti. Başkan Kartal, “Yunan Cumhurbaşkanı 13 Eylül’de Meis adasını ziyaret edecekmiş. O gün Kaş Albayraklarla donatılsın, Antalya’daki tüm tekneler Türk Bayrağı ile Meis adası önünde olsunlar. Misafiri İzmir Marşı ile karşılayalım” çağrısında bulundu.

‘HADDİNİ BİLDİRİRİZ’
Konunun milli bir mesele olduğuna işaret eden Hasan Ali Kartal, “Burada Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayan her bir bireye görev düşüyor. Şehitlerimizin kanı ile alınan vatan topraklarımıza göz diken herkese haddini bildirmek görevimizdir. Buradan başta Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Dış İşeri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Antalya Valiliği ve belediyeler el ele vererek 13 Eylül ile ilgili güzel bir karşılama töreni düzenleyelim. İzmir Marşı ile karşılayıp Mehter Marşı ile uğurlayalım” ifadelerini kullandı.

KONU VATAN OLUNCA.. 
Türk insanının misafirperver olduğunu ancak konu vatan olunca hiçbir şeyi gözümüzün görmeyeceğini dile getiren DP İl Başkanı Kartal, “Hiç kimse arkasına başkalarını alarak Türkiye Cumhuriyeti devletine ve milletine ders verme cüretinde bulunamaz. Bulunanlara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en güzel dersi en iyi şekilde vermesini biliriz. Bunu geçmişte İzmir’de denize döktüğümüz Yunanlıların bilmesi gerekir. Aksi halde bir kez daha onları denize dökmekten çekinmeyiz. Dilerlerse Yunanistan’ın arkasındaki güçleri de Akdeniz’in serin suları ile buluşturmaktan büyük zevk duyarız” diye konuştu. Öte yandan, kısa bir süre önce Antalya’nın tanınmış siyasetçi ve hukukçularından avukat Nizamettin Sağır da sosyal medya hesabından, “Yunanistan Cumhurbaşkanı’nın geldiği gün Antalya’daki tük tekneler Türk bayraklarıyla donatılmış bir şekilde Meis önünde sıralansın” önerisinde bulunmuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.