Cemal Kaşıkçı davasında sekiz kişiye hapis cezası

GÜNDEM 07.09.2020 - 16:58, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Cemal Kaşıkçı davasında sekiz kişiye hapis cezası

haberimivar.net-Suudi Arabistan'da Cemal Kaşıkçı cinayeti hakkında açılan davada sekiz kişiye hapis cezası verildiği duyuruldu. Beş kişiye 20'şer yıl, bir kişiye 10 yıl, iki kişiye ise yedi yıl ceza verildi. Suudi Arabistan Başsavcılığı, gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın İstanbul’da öldürülmesi sonrası açılan davada sekiz kişiye hapis cezası verildiğini açıkladı. Al Arabiya’nın aktardığı haberde, Kaşıkçı davasında sekiz kişinin suçlu bulunduğu belirtildi. Sekiz kişiden beşine 20 yıl, bir kişiye 10 yıl, iki kişiye ise yedi yıl hapis cezası verildiği aktarıldı.

haberimivar.net-Suudi Arabistan'da Cemal Kaşıkçı cinayeti hakkında açılan davada sekiz kişiye hapis cezası verildiği duyuruldu. Beş kişiye 20'şer yıl, bir kişiye 10 yıl, iki kişiye ise yedi yıl ceza verildi. Suudi Arabistan Başsavcılığı, gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın İstanbul’da öldürülmesi sonrası açılan davada sekiz kişiye hapis cezası verildiğini açıkladı. Al Arabiya’nın aktardığı haberde, Kaşıkçı davasında sekiz kişinin suçlu bulunduğu belirtildi.

Sekiz kişiden beşine 20 yıl, bir kişiye 10 yıl, iki kişiye ise yedi yıl hapis cezası verildiği aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.