Kafe ve restorantlara yasak

GÜNDEM 08.09.2020 - 14:40, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Kafe ve restorantlara yasak

Süleyman Soylu, Bu geceden itibaren kafeterya ve restoran gibi yerlerde müzik yayınının sona ereceğini açıkladı.

haberimizvar.net-Türkiye'de korona virüs salgınında hasta sayısının artması sonrası yeni bir önlem duyuruldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bu geceden itibaren kafeterya ve restoran gibi yerlerde müzik yayınının sona ereceğini açıkladı. Bakan Soylu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:  "Bu gece saat 00.00'dan itibaren 81 vilayette kafeterya, restoran gibi yerlerde hem canlı müzik, hem de kasetten müzik olmayacak. Genelgeyi valiliklere gönderdik. Derhal uygulanmaya başlayacak".
Süleyman Soylu, Bu geceden itibaren kafeterya ve restoran gibi yerlerde müzik yayınının sona ereceğini açıkladı.

haberimizvar.net-Türkiye'de korona virüs salgınında hasta sayısının artması sonrası yeni bir önlem duyuruldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bu geceden itibaren kafeterya ve restoran gibi yerlerde müzik yayınının sona ereceğini açıkladı.

Bakan Soylu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 "Bu gece saat 00.00'dan itibaren 81 vilayette kafeterya, restoran gibi yerlerde hem canlı müzik, hem de kasetten müzik olmayacak. Genelgeyi valiliklere gönderdik. Derhal uygulanmaya başlayacak".

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.