'Yastık Adam' prömiyere hazır

KÜLTÜR 08.09.2020 - 16:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

'Yastık Adam' prömiyere hazır

Antalya Devlet Tiyatrosu'nun (ADT) kapanan perdesi, koronavirüs salgınının neden olduğu uzun aradan sonra 'Yastık Adam' adlı yeni bir eserin prömiyeriyle açacak.

haberimizvar.net- ADT'nin Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki sahnesinde 9 Eylül Çarşamba saat 20.00'de sahnelenecek olan, Martin Mecdonagh'ın yazdığı, Yusuf Eradam'ın Türkçeye çevirdiği eserin rejisörlüğünü Bengisu Gürbüzer Doğru üstlendi. Prömiyer için dekor ve kostümlü son provaları yapılan 'Yastık Adam'da, Selge Ezgi Memiş ile Zehra Ece Aral reji asistanı olarak görev aldı. İzlenme rekoru kırması beklenen eserin ana karakterlerini Gökhan Tüzün (Michal) ile Salih Bayraktar (Katurian) oluştururken, Niyazi Mert Kurt (Tupolski), Şükrü Gürel (Ariel), İsmail Sabri Memiş (1. Polis), Okan Kağnıcı da (2. Polis) rol aldı. Yastık Adam'ın dekor tasarımını Murat Gülmez, kostüm tasarımını Fatma Sarıkurt, ışık tasarımını Barbaros Gülaçtı, müziklerini Gürkan Çakıcı, görüntü tasarımını Mustafa Uzman, görsellerini de Tuğba Baykara hazırladı. 
Antalya Devlet Tiyatrosu'nun (ADT) kapanan perdesi, koronavirüs salgınının neden olduğu uzun aradan sonra 'Yastık Adam' adlı yeni bir eserin prömiyeriyle açacak.

haberimizvar.net- ADT'nin Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki sahnesinde 9 Eylül Çarşamba saat 20.00'de sahnelenecek olan, Martin Mecdonagh'ın yazdığı, Yusuf Eradam'ın Türkçeye çevirdiği eserin rejisörlüğünü Bengisu Gürbüzer Doğru üstlendi. Prömiyer için dekor ve kostümlü son provaları yapılan 'Yastık Adam'da, Selge Ezgi Memiş ile Zehra Ece Aral reji asistanı olarak görev aldı.

İzlenme rekoru kırması beklenen eserin ana karakterlerini Gökhan Tüzün (Michal) ile Salih Bayraktar (Katurian) oluştururken, Niyazi Mert Kurt (Tupolski), Şükrü Gürel (Ariel), İsmail Sabri Memiş (1. Polis), Okan Kağnıcı da (2. Polis) rol aldı.

Yastık Adam'ın dekor tasarımını Murat Gülmez, kostüm tasarımını Fatma Sarıkurt, ışık tasarımını Barbaros Gülaçtı, müziklerini Gürkan Çakıcı, görüntü tasarımını Mustafa Uzman, görsellerini de Tuğba Baykara hazırladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.