Oyuncu Diana Rigg öldü

GÜNDEM 11.09.2020 - 15:44, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Oyuncu Diana Rigg öldü

Oyuncu Diana Rigg 82 yaşında öldü. Sanatçı, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

haberimizvar.net-İngiliz oyuncu Diana Rigg 82 yaşında öldü. Mart ayında kanser teşhisi konulan sanatçı bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Sahnede ve ekranda ödüllü bir oyuncu olan Rigg, The Avengers ve Games Of Thrones’daki TV rolleriyle ve On Her Majesty’s Secret Service’deki Tracy Bond rolüyle tanınıyordu. Deadline’ın aktardığı habere göre, oyuncunun menajeri, Simon Beresford bir açıklama yaparak, “Diana Rigg bu sabah huzur içinde öldü. Bu zor zamanda mahremiyet isteyen ailesiyle evdeydi. Diana, mesleğinin çok sevilen ve hayranlık duyulan bir üyesiydi, işini ve oyuncu arkadaşlarını seven bir doğa gücüydü” ifadelerini kullandı. Diana Rigg’in kızı aktris Rachael Stirling de bir açıklama yaparak, “Sevgili annem bu sabah uykusunda ailesiyle çevrili evde huzur içinde öldü” dedi. 
Oyuncu Diana Rigg 82 yaşında öldü. Sanatçı, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

haberimizvar.net-İngiliz oyuncu Diana Rigg 82 yaşında öldü. Mart ayında kanser teşhisi konulan sanatçı bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Sahnede ve ekranda ödüllü bir oyuncu olan Rigg, The Avengers ve Games Of Thrones’daki TV rolleriyle ve On Her Majesty’s Secret Service’deki Tracy Bond rolüyle tanınıyordu.

Deadline’ın aktardığı habere göre, oyuncunun menajeri, Simon Beresford bir açıklama yaparak, “Diana Rigg bu sabah huzur içinde öldü. Bu zor zamanda mahremiyet isteyen ailesiyle evdeydi. Diana, mesleğinin çok sevilen ve hayranlık duyulan bir üyesiydi, işini ve oyuncu arkadaşlarını seven bir doğa gücüydü” ifadelerini kullandı.
Diana Rigg’in kızı aktris Rachael Stirling de bir açıklama yaparak, “Sevgili annem bu sabah uykusunda ailesiyle çevrili evde huzur içinde öldü” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.