İnsanlık dersi verdi

GÜNDEM 11.09.2020 - 17:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

İnsanlık dersi verdi

Hastanede tedavisi sürerken siyasi çevreler tarafından ‘öldü’ dedikoduları yapılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’in eski eşi Havva Minta yaptığı paylaşımla herkese insanlık dersi verdi.

haberimizvar.net- Koronaya yakalanan ve yaklaşık bir aydır hastanede tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile ilgili bilindiği gibi siyasi çevreler öldü dedikodusu çıkarmıştı. İnsanlık dışı davranış nedeniyle ortaya atılan yalan bilgilerin ardından Böcek’in eski eşi, çocuğunun annesi Havva Minta sosyal medya hesabından öyle bir paylaşım yaptı ki, herkese insanlık dersi verdi. TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ Başkan Böcek ile Havva Minta 30 yıl önce nişanlıydı. Evlilik arifesinde Havva Minta trafik kazasında ağır yaralandı. Halen vücudunda kazadan kalma izler taşıyan Havva Minta’nın o dönemde en büyük destekçisi Muhittin Böcek oldu. Çift, Havva Mİnta’nın sağlığına kavuşmasıyla evlendi. Evliliklerinde Gökhan Böcek dünyaya geldi. Boşanmalarına karşın dostlukları devam eden Havva Minta, eski eşine, çocuğunun babası Muhittin Böcek’e hastalandığından itibaren sahip çıktı. PAYLAŞIM YAPTI Zaman zaman Başkan Böcek ve oğlu Gökhan Böcek’in fotoğrafını paylaşarak iyi niyetli temennilerini takipçilerine duyuran, dua eden Havva Minta, son yaptığı paylaşımla herkese gereken cevabı verdi. Hasta olduğu dönemlerde en büyük desteği aldığı Muhittin Böcek’le birlikte fotoğraflarını paylaşan Minta, “30 yıl önce sen beni ayağa kaldırmıştın. Oğlumuz için şimdi sıra sende. Dualarım seninle…” diye yazdı, Havva Minta’nın paylaşımı çok sayıda beğeni ve yorum aldı.  
Hastanede tedavisi sürerken siyasi çevreler tarafından ‘öldü’ dedikoduları yapılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’in eski eşi Havva Minta yaptığı paylaşımla herkese insanlık dersi verdi.

haberimizvar.net- Koronaya yakalanan ve yaklaşık bir aydır hastanede tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile ilgili bilindiği gibi siyasi çevreler öldü dedikodusu çıkarmıştı. İnsanlık dışı davranış nedeniyle ortaya atılan yalan bilgilerin ardından Böcek’in eski eşi, çocuğunun annesi Havva Minta sosyal medya hesabından öyle bir paylaşım yaptı ki, herkese insanlık dersi verdi.

TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ
Başkan Böcek ile Havva Minta 30 yıl önce nişanlıydı. Evlilik arifesinde Havva Minta trafik kazasında ağır yaralandı. Halen vücudunda kazadan kalma izler taşıyan Havva Minta’nın o dönemde en büyük destekçisi Muhittin Böcek oldu. Çift, Havva Mİnta’nın sağlığına kavuşmasıyla evlendi. Evliliklerinde Gökhan Böcek dünyaya geldi. Boşanmalarına karşın dostlukları devam eden Havva Minta, eski eşine, çocuğunun babası Muhittin Böcek’e hastalandığından itibaren sahip çıktı.
PAYLAŞIM YAPTI
Zaman zaman Başkan Böcek ve oğlu Gökhan Böcek’in fotoğrafını paylaşarak iyi niyetli temennilerini takipçilerine duyuran, dua eden Havva Minta, son yaptığı paylaşımla herkese gereken cevabı verdi. Hasta olduğu dönemlerde en büyük desteği aldığı Muhittin Böcek’le birlikte fotoğraflarını paylaşan Minta, “30 yıl önce sen beni ayağa kaldırmıştın. Oğlumuz için şimdi sıra sende. Dualarım seninle…” diye yazdı, Havva Minta’nın paylaşımı çok sayıda beğeni ve yorum aldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.