Tunç Soyer’in korona testi sonucu belli oldu

GÜNDEM 11.09.2020 - 18:15, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Tunç Soyer’in korona testi sonucu belli oldu

CHP’de peşpeşe gelen koronavirüs haberlerinin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de test yaptırdı.

haberimizvar.net- Korona virüs testi pozitif çıkan CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın İzmir programında yanında olmasından dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de test yaptırdı. Soyer, testinin sonucunu Twitter hesabından açıkladı. Soyer " İzmir’de buluştuğumuz CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın Covid-19 pozitif haberinin üzüntüsünü yaşadık.Bu gelişme üzerine yaptırdığım testin sonucu negatif çıktı.Tedavideki Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sayın Öztrak ve tüm hastalarımıza acil şifa diliyorum.Bu vesileyle, yeniden tırmanan ve çok kolay yayılan virüse karşı vatandaşlarımı bir kez daha maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarmayı görev sayıyorum.Gözle görünmeyen bu ortak düşmana karşı birlikte mücadele edip, kazanacağız. Sağlıkla kalın." ifadelerini kullandı. Kaynak : Sözcü  
CHP’de peşpeşe gelen koronavirüs haberlerinin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de test yaptırdı.

haberimizvar.net- Korona virüs testi pozitif çıkan CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın İzmir programında yanında olmasından dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de test yaptırdı. Soyer, testinin sonucunu Twitter hesabından açıkladı.

Soyer " İzmir’de buluştuğumuz CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın Covid-19 pozitif haberinin üzüntüsünü yaşadık.Bu gelişme üzerine yaptırdığım testin sonucu negatif çıktı.Tedavideki Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sayın Öztrak ve tüm hastalarımıza acil şifa diliyorum.Bu vesileyle, yeniden tırmanan ve çok kolay yayılan virüse karşı vatandaşlarımı bir kez daha maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarmayı görev sayıyorum.Gözle görünmeyen bu ortak düşmana karşı birlikte mücadele edip, kazanacağız. Sağlıkla kalın." ifadelerini kullandı.

Kaynak : Sözcü

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.