Lara Kent Parkı ile PTT Kampı kime peşkeş çekiliyor?

11.09.2020 - 18:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Lara Kent Parkı ile PTT Kampı kime peşkeş çekiliyor?

  Antalya’nın dokunulmazlıkları vardır. Bunlardan biri Lara Kent Parkı’dır. Lara Kent Parkı geçmiş dönemde Rixos Otelleri’nin sahibi Fettah Tamince’ye ihale ile verilmiş ancak Antalya halkının mücadelesi sonucu kurtarılmıştı. Yapılan eylemler, her kesimden yurttaşın bir araya gelerek Lara Kent Parkı’nın engel olması kent tarihinde düşülen not olarak hala durur.  Turizm Gelişim Bölgesi dahilinde olan ve imar planlama yetkisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda bulunan Lara Kent Parkı ile ilgili Ankara’da sessiz sedasız rant savaşı verildiği kulağıma geldi. Lara Kent Parkı yakında kokusu çıkar, birilerine peşkeş çekilmek isteniyor. Kentin tarihini yazanlardan ders almayan rant düşkünleri yeniden Lara Kent Parkı’na gözünü dikmiş vaziyette… Lara Kent Parkı ile ilgili gelişmeler yaşanırken birileri de Lara’da bulunan PTT Kampı’nda yeni düzenleme adı altında bir taraftan yıkma diğer taraftan da yapım işlemlerine başlamış. Kampın yanında bulunan Engelli Plajı’na giden arkadaşım arayarak, ‘Burada neler oluyor?’ diye bana sordu. Yaşanan hareketlilik yeni bir düzenlemeden çok dikkat çekmeden irili ufaklı yapılaşma sinyali veriyor.  Yine rant uğruna birileri düğmeye basmış durumda… Bu durumda da bize de ‘Lara Kent Parkı ile PTT Kampı kime peşkeş çekiliyor?” sorusunu sorduruyor… Kokusu yakında çıkar ama bir bilen var mı diye de kamuoyuyla paylaşmak gazetecilik gereği… Bakalım nereden ses çıkacak?  

  Antalya’nın dokunulmazlıkları vardır. Bunlardan biri Lara Kent Parkı’dır. Lara Kent Parkı geçmiş dönemde Rixos Otelleri’nin sahibi Fettah Tamince’ye ihale ile verilmiş ancak Antalya halkının mücadelesi sonucu kurtarılmıştı. Yapılan eylemler, her kesimden yurttaşın bir araya gelerek Lara Kent Parkı’nın engel olması kent tarihinde düşülen not olarak hala durur. 

Turizm Gelişim Bölgesi dahilinde olan ve imar planlama yetkisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda bulunan Lara Kent Parkı ile ilgili Ankara’da sessiz sedasız rant savaşı verildiği kulağıma geldi. Lara Kent Parkı yakında kokusu çıkar, birilerine peşkeş çekilmek isteniyor. Kentin tarihini yazanlardan ders almayan rant düşkünleri yeniden Lara Kent Parkı’na gözünü dikmiş vaziyette…
Lara Kent Parkı ile ilgili gelişmeler yaşanırken birileri de Lara’da bulunan PTT Kampı’nda yeni düzenleme adı altında bir taraftan yıkma diğer taraftan da yapım işlemlerine başlamış. Kampın yanında bulunan Engelli Plajı’na giden arkadaşım arayarak, ‘Burada neler oluyor?’ diye bana sordu. Yaşanan hareketlilik yeni bir düzenlemeden çok dikkat çekmeden irili ufaklı yapılaşma sinyali veriyor. 
Yine rant uğruna birileri düğmeye basmış durumda…
Bu durumda da bize de ‘Lara Kent Parkı ile PTT Kampı kime peşkeş çekiliyor?” sorusunu sorduruyor…
Kokusu yakında çıkar ama bir bilen var mı diye de kamuoyuyla paylaşmak gazetecilik gereği…
Bakalım nereden ses çıkacak?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.