Abdal Musa mahkemelik oldu

GÜNDEM 04.01.2020 - 15:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Abdal Musa mahkemelik oldu

Abdal Musa Derneği’nin başkanı Ali Eriş’in keyfi yönetimine karşı olağanüstü genel kurul isteyen 200 üyeden 82’nin kaydı silindi. Üyelikten atılanlardan 44’ü Elmalı Adliyesi’ne suç duyurusunda bulundu. Kaydı silinenlerin hepsinin CHP’li olduğu dile getirildi.

haberimizvar.net-Antalya’nın Elmalı ilçesindeki Tekke köyünde faaliyet gösteren Abdal Musa Derneği’nde olağanüstü genel kurul toplanması için imza veren yaklaşık 200 kişiden 82’sinin üyelikleri silindi. Dernek başkanı Ali Eriş’in keyfi yönetimine karşı genel kurul çağrısı yaptıkları için dernekten atılan 82 kişiden 44’ü Elmalı Adliyesi’ne suç duyurusunda bulundu. Derneğin 382 üyesi olduğunu, bunlardan 200’ünün genel kurul için imza verdiğini belirten Tekke köyü sakinlerinden Bülent Çelebi, “200 kişinin tamamını üyelikten çıkartamadılar. O zaman derneğin tüzel kişiliği sıkıntıya düşecekti. 82 kişiyi seçip üyelikten attılar. Üyelikten çıkartılanların hepsi CHP üyesidir” diye bilgi verdi.   KÖY KAHVESİNDE AÇIKLAMA YAPILACAK Olağanüstü genel kurul toplanması için imza vermelerinden dolayı üyelikten atılanların yarın (5 Ocak 2020) saat 19.30’da köy kahvesinde bilgilendirme toplantısı yapacaklarını söyleyen Çelebi, “Dernekte yaşanan sıkıntıları burada daha detayı aktaracağız. Abdal Musa Dergahı dernek tarafından yönetildiği için biz oraya alınmıyoruz. O yüzden köy kahvesinde toplanmayı uygun bulduk. Muhtarımız da toplantıda olacak” dedi. 
Abdal Musa Derneği’nin başkanı Ali Eriş’in keyfi yönetimine karşı olağanüstü genel kurul isteyen 200 üyeden 82’nin kaydı silindi. Üyelikten atılanlardan 44’ü Elmalı Adliyesi’ne suç duyurusunda bulundu. Kaydı silinenlerin hepsinin CHP’li olduğu dile getirildi.

haberimizvar.net-Antalya’nın Elmalı ilçesindeki Tekke köyünde faaliyet gösteren Abdal Musa Derneği’nde olağanüstü genel kurul toplanması için imza veren yaklaşık 200 kişiden 82’sinin üyelikleri silindi. Dernek başkanı Ali Eriş’in keyfi yönetimine karşı genel kurul çağrısı yaptıkları için dernekten atılan 82 kişiden 44’ü Elmalı Adliyesi’ne suç duyurusunda bulundu. Derneğin 382 üyesi olduğunu, bunlardan 200’ünün genel kurul için imza verdiğini belirten Tekke köyü sakinlerinden Bülent Çelebi, “200 kişinin tamamını üyelikten çıkartamadılar. O zaman derneğin tüzel kişiliği sıkıntıya düşecekti. 82 kişiyi seçip üyelikten attılar. Üyelikten çıkartılanların hepsi CHP üyesidir” diye bilgi verdi.

 

KÖY KAHVESİNDE AÇIKLAMA YAPILACAK

Olağanüstü genel kurul toplanması için imza vermelerinden dolayı üyelikten atılanların yarın (5 Ocak 2020) saat 19.30’da köy kahvesinde bilgilendirme toplantısı yapacaklarını söyleyen Çelebi, “Dernekte yaşanan sıkıntıları burada daha detayı aktaracağız. Abdal Musa Dergahı dernek tarafından yönetildiği için biz oraya alınmıyoruz. O yüzden köy kahvesinde toplanmayı uygun bulduk. Muhtarımız da toplantıda olacak” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.