ADGİAD’a yeni yönetim

GÜNDEM 23.12.2019 - 16:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

ADGİAD’a yeni yönetim

Antalya’da 7 yıl önce Doğu ve Güneydoğu işadamlarını bir araya getirmek için kurulan Antalya Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği (ADGİAD), genel kurul ile yeni yönetimini seçti.

    Antalya Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği (ADGİAD) olağan genel kurulunu Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Doğu ve Güneydoğu işadamlarını bir araya getirmek için yedi yıl önce kuruluşu gerçekleştirilen Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği (ADGİAD),   genel kurul ile yeni yönetimini seçti. Olağan genel kurul, Doğu ve Güneydoğu hemşeri dernek başkanları ve dernek üyelerinin yanı sıra, siyaset dünyasından da ilgi gördü. EMİNOĞLU BAŞKAN SEÇİLDİ Divan Başkanlığına Hacı Ömer Tekgül, katip üyeliklerine Zeliha Kurt ve Zeyyad Orhan’ın seçilmesiyle genel kurul start aldı. Tek adayla gidilen seçimde Başkan Aykut Eminoğlu ve yeni yönetim kurulu oy  birliği ile seçildi. Zorlu geçen bir ekonomik sürecin ardından burada yine hep bir arada olmak yola devam demek kararı almış olmak çok onur verici diye konuşan Başkan Aykut Eminoğlu, “Bizler Doğu ve Güneydoğu’dan gelerek iş dünyasında yerini almış 23 ili temsil ediyoruz. ADGİAD Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen işadamlarının sosyal kültürel ekonomik ve mesleki birlikteliğini sağlamak amacıyla kurulmuştur ve kuruluşunun ardından genel kurulumuzla 5. dönemimize giriyoruz. Yeni dönemde yine hep beraber İşbirliği ve dayanışma ile yolumuza devam edeceğiz birliğimiz gücümüzdür diyor, hepinizi gönülden selamlıyorum” dedi. Genel kurul, eski başkanlar Hacı Ömer Tekgül, İsmail Kaya ve Aziz Çiçek'e plaket sunumu ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. 
Antalya’da 7 yıl önce Doğu ve Güneydoğu işadamlarını bir araya getirmek için kurulan Antalya Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği (ADGİAD), genel kurul ile yeni yönetimini seçti.

 

 

Antalya Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği (ADGİAD) olağan genel kurulunu Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Doğu ve Güneydoğu işadamlarını bir araya getirmek için yedi yıl önce kuruluşu gerçekleştirilen Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği (ADGİAD),   genel kurul ile yeni yönetimini seçti. Olağan genel kurul, Doğu ve Güneydoğu hemşeri dernek başkanları ve dernek üyelerinin yanı sıra, siyaset dünyasından da ilgi gördü.

EMİNOĞLU BAŞKAN SEÇİLDİ

Divan Başkanlığına Hacı Ömer Tekgül, katip üyeliklerine Zeliha Kurt ve Zeyyad Orhan’ın seçilmesiyle genel kurul start aldı. Tek adayla gidilen seçimde Başkan Aykut Eminoğlu ve yeni yönetim kurulu oy  birliği ile seçildi. Zorlu geçen bir ekonomik sürecin ardından burada yine hep bir arada olmak yola devam demek kararı almış olmak çok onur verici diye konuşan Başkan Aykut Eminoğlu, “Bizler Doğu ve Güneydoğu’dan gelerek iş dünyasında yerini almış 23 ili temsil ediyoruz. ADGİAD Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen işadamlarının sosyal kültürel ekonomik ve mesleki birlikteliğini sağlamak amacıyla kurulmuştur ve kuruluşunun ardından genel kurulumuzla 5. dönemimize giriyoruz. Yeni dönemde yine hep beraber İşbirliği ve dayanışma ile yolumuza devam edeceğiz birliğimiz gücümüzdür diyor, hepinizi gönülden selamlıyorum” dedi. Genel kurul, eski başkanlar Hacı Ömer Tekgül, İsmail Kaya ve Aziz Çiçek'e plaket sunumu ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.