Akdeniz Üniversitesi'nden öğrencilerine internet desteği

EĞİTİM 16.04.2020 - 15:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Akdeniz Üniversitesi'nden öğrencilerine internet desteği

Koronavirüs (Covid-19) önlemleri nedeniyle uzaktan eğitime başlayan Akdeniz Üniversitesi, internet erişiminde güçlük yaşayan öğrencilerine internet desteği sağlıyor.

haberimizvar.net-Dünya genelinde yaşanan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitime geçen Akdeniz Üniversitesi uzaktan eğitim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Akdeniz Üniversitesi uzaktan eğitime erişimde internet sıkıntısı çekilmemesi için destek paketi ile öğrencilerine 8-10 GB arasında mobil internet desteği sunuyor. Öğrencilerin eğitimlerinden geri kalmamaları için üniversite olarak ellerinden gelen her türlü desteği vermeye çalıştıklarını belirten Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, “Alt yapı sebebiyle ya da maddi sebeplerle internete erişemeyen öğrencilerimiz bulunuyor. İnternet erişiminde güçlük yaşayan öğrencilerimiz için kullanmış oldukları operatörlerine bağlı olarak 8-10 GB arasında değişen mobil internet desteği sağlıyoruz. İhtiyacını belirten iki bin öğrencimize destek vereceğiz. Bu zorlu süreci birbirimize destek olarak kolaylıkla atlatabilmek için çabalıyoruz" dedi.    
Koronavirüs (Covid-19) önlemleri nedeniyle uzaktan eğitime başlayan Akdeniz Üniversitesi, internet erişiminde güçlük yaşayan öğrencilerine internet desteği sağlıyor.

haberimizvar.net-Dünya genelinde yaşanan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitime geçen Akdeniz Üniversitesi uzaktan eğitim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Akdeniz Üniversitesi uzaktan eğitime erişimde internet sıkıntısı çekilmemesi için destek paketi ile öğrencilerine 8-10 GB arasında mobil internet desteği sunuyor.


Öğrencilerin eğitimlerinden geri kalmamaları için üniversite olarak ellerinden gelen her türlü desteği vermeye çalıştıklarını belirten Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, “Alt yapı sebebiyle ya da maddi sebeplerle internete erişemeyen öğrencilerimiz bulunuyor. İnternet erişiminde güçlük yaşayan öğrencilerimiz için kullanmış oldukları operatörlerine bağlı olarak 8-10 GB arasında değişen mobil internet desteği sağlıyoruz. İhtiyacını belirten iki bin öğrencimize destek vereceğiz. Bu zorlu süreci birbirimize destek olarak kolaylıkla atlatabilmek için çabalıyoruz" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.