AKP, 12 ilçe başkanının istifasını istedi

SİYASET 06.08.2020 - 17:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

AKP, 12 ilçe başkanının istifasını istedi

AKP Diyarbakır İl Başkanı Serdar Budak açıkladı: Genel merkezimiz 12 İlçe başkanımızın istifasını istedi.

haberimizvar.net- Diyarbakır’da Sur, Eğil ve Çüngüş ilçe başkanlıklarına atama yapan AKP Genel Merkezi, Diyarbakır İl Başkanlığı’na yazı göndererek Bağlar, Yenişehir, Lice, Kulp, Hazro, Bismil, Silvan, Çınar, Ergani, Kayapınar, Hani ve Dicle ilçe başkanlarının da istifasını istedi. Ankara’ya çağrılan 12 ilçe başkanının istifa etmesi bekleniyor. Söz konusu karara ilişkin Tigrishaber.com’a konuşan AKP Diyarbakır İl Başkanı Serdar Budak, “Genel merkezimiz 12 İlçe başkanımızın istifasını istedi. Bu tamamen genel merkezimizin almış olduğu bir karardır. Ancak şuan İlçe başkanlarımız görevlerinin başındadır. Genel merkezimiz kısa süre içinde alacağı kararları kamuoyu ile paylaşır” dedi. Geçtiğimiz günlerde Merkez Sur İlçesi AKPİlçe Başkanlığı’na Murat Unat, Eğil İlçe Başkanlığı’na Mehmet Zeki Uçar ve Çüngüş İlçe Başkanlığı’na Zübeyir Arslanca atanmıştı.  
AKP Diyarbakır İl Başkanı Serdar Budak açıkladı: Genel merkezimiz 12 İlçe başkanımızın istifasını istedi.

haberimizvar.net- Diyarbakır’da Sur, Eğil ve Çüngüş ilçe başkanlıklarına atama yapan AKP Genel Merkezi, Diyarbakır İl Başkanlığı’na yazı göndererek Bağlar, Yenişehir, Lice, Kulp, Hazro, Bismil, Silvan, Çınar, Ergani, Kayapınar, Hani ve Dicle ilçe başkanlarının da istifasını istedi. Ankara’ya çağrılan 12 ilçe başkanının istifa etmesi bekleniyor.

Söz konusu karara ilişkin Tigrishaber.com’a konuşan AKP Diyarbakır İl Başkanı Serdar Budak, “Genel merkezimiz 12 İlçe başkanımızın istifasını istedi. Bu tamamen genel merkezimizin almış olduğu bir karardır. Ancak şuan İlçe başkanlarımız görevlerinin başındadır. Genel merkezimiz kısa süre içinde alacağı kararları kamuoyu ile paylaşır” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Merkez Sur İlçesi AKPİlçe Başkanlığı’na Murat Unat, Eğil İlçe Başkanlığı’na Mehmet Zeki Uçar ve Çüngüş İlçe Başkanlığı’na Zübeyir Arslanca atanmıştı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.