AKP’de hareketlilik var

SİYASET 08.01.2020 - 19:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

AKP’de hareketlilik var

Sessiz sedasız kongre sürecini devam ettiren AKP’de hareketlilik başladı. Ziyaretler, toplantılar hız kazanırken Kepez İlçe Başkanı Bayraktar yanına yönetim kurulu üyelerini de alarak Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Türel’i işyerinde ziyaret etti.

Sessiz sedasız kongre süreçlerine devam eden AKP’de mahalle seçimlerini tamamlandı. Şubat ayında başlayacak ilçe kongreleri öncesi parti içinde hareketlilik bugünlerde start aldı. İkili görüşmeler, toplantılar derken ziyaret trafiği de hareketlendi. KEPEZ YÖNETİMİNDEN TÜREL’E ZİYARET AKP Kepez ilçe Başkanı Bahattin Bayraktar, yeniden aday olacağı ilçe kongresi öncesi ilk olarak Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel’in OSB’deki Form Baskı Şirketi’nde ziyaret etti. İlçe yönetim kurul üyelerini de yanına alarak Bayraktar’ın ziyaretle ilgili sosyal medya paylaşımı ise şöyle oldu: “Değerli Başkanımız Menderes Türel’i işyerinde ziyaret ederek hasbıhal ettik Antalyamıza yaptığı hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkür ettik. Antalyamıza, Türkiyemize hizmet için ele ele vereceğiz, hep birlikte yola devam edeceğiz inşallah… “ 
Sessiz sedasız kongre sürecini devam ettiren AKP’de hareketlilik başladı. Ziyaretler, toplantılar hız kazanırken Kepez İlçe Başkanı Bayraktar yanına yönetim kurulu üyelerini de alarak Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Türel’i işyerinde ziyaret etti.

Sessiz sedasız kongre süreçlerine devam eden AKP’de mahalle seçimlerini tamamlandı. Şubat ayında başlayacak ilçe kongreleri öncesi parti içinde hareketlilik bugünlerde start aldı. İkili görüşmeler, toplantılar derken ziyaret trafiği de hareketlendi.

KEPEZ YÖNETİMİNDEN TÜREL’E ZİYARET

AKP Kepez ilçe Başkanı Bahattin Bayraktar, yeniden aday olacağı ilçe kongresi öncesi ilk olarak Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel’in OSB’deki Form Baskı Şirketi’nde ziyaret etti. İlçe yönetim kurul üyelerini de yanına alarak Bayraktar’ın ziyaretle ilgili sosyal medya paylaşımı ise şöyle oldu: “Değerli Başkanımız Menderes Türel’i işyerinde ziyaret ederek hasbıhal ettik Antalyamıza yaptığı hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkür ettik. Antalyamıza, Türkiyemize hizmet için ele ele vereceğiz, hep birlikte yola devam edeceğiz inşallah… “ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.