AKP'de troll kavgası büyüyor

GÜNDEM 21.05.2020 - 13:56, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

AKP'de troll kavgası büyüyor

Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski danışmanı Kemal Öztürk, Troll kavgalarının ayyuka çıktığı AKP'ye isim vermeden sert ifadelerle yüklendi.

AKP'li troll hesapların Twitter’daki kavgaları sosyal medyanın gündemine oturdu. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanı ve Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü Kemal Öztürk dikkat çeken açıklamada bulundu.Kemal Öztürk, sosyal medya hesabından AKP'yi isim vermeden 4 madde ile çok sert eleştirdi. Öztürk, sosyal medyada şu mesajı yayımladı: "Eğer bir siyasi parti;   1. Bayrağını, afişini parayla astırıyorsa 2. Fikirlerini savunması işin parayla kalem tutuyorsa 3. Hasımıyla mücadele için paralı trol ordusu besliyorsa 4. Mitinglerini gençlik teşkilatı değil, parayla bir ajans yapıyorsa O parti fikren tükenmiştir." İşte o mesaj:    
Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski danışmanı Kemal Öztürk, Troll kavgalarının ayyuka çıktığı AKP'ye isim vermeden sert ifadelerle yüklendi.

AKP'li troll hesapların Twitter’daki kavgaları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanı ve Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü Kemal Öztürk dikkat çeken açıklamada bulundu.Kemal Öztürk, sosyal medya hesabından AKP'yi isim vermeden 4 madde ile çok sert eleştirdi.

Öztürk, sosyal medyada şu mesajı yayımladı:

"Eğer bir siyasi parti;

 

1. Bayrağını, afişini parayla astırıyorsa

2. Fikirlerini savunması işin parayla kalem tutuyorsa

3. Hasımıyla mücadele için paralı trol ordusu besliyorsa

4. Mitinglerini gençlik teşkilatı değil, parayla bir ajans yapıyorsa

O parti fikren tükenmiştir."

İşte o mesaj:

 

kemalozturk.jpg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.