AKP’li eski ilçe başkanı CHP’lilerin önünde el pençe

SİYASET 07.11.2019 - 17:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

AKP’li eski ilçe başkanı CHP’lilerin önünde el pençe

Türel döneminde Antalya Otogarı’na sorumlu olarak atanan, yeni dönemde ise Kaş’a gönderilen AKP’nin İbradı eski ilçe başkanı Sedat Emin Güzel’in bu kararı geri aldırmak için CHP’lilerin önünde el pençe divan durması şaşkınlık yarattı

haberimizvar.net Menderes Türel’in Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Antalya Şehirlerarası Otogarı’na sorumlu olarak atanan AKP İbradı eski ilçe başkanı Sedat Emin Güzel, yeni belediye yönetimi tarafından Kaş ilçe hizmet birimine gönderildi. Kaş’a gönderilme yazısını alır almaz izne ayrılan Güzel’in, CHP’li İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’yu devreye sokarak tayin kararını geri aldırtmaya çalıştığı ileri sürüldü. ‘BÖCEK’İN SINIF ARKADAŞIYIM’ YAPEX Restorasyon Koruma ve Kültür Mirası Fuarı’ndaki İbradı Belediyesi standını ziyaret eden CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ağırlayan Serkan Küçükkuru’nun paylaştığı fotoğraflardan birinde AKP eski ilçe başkanı Güzel’in ellerini önünde kavuşturmuş ayakta beklerken görünmesi dikkat çekti. Sedat Emin Güzel’in kızının da Antalya Su ve Atıksu İdaresi’nde (ASAT) taşeron olarak çalıştığı belirtildi. Çeşitli ortamlarda “Muhittin Böcek’in sınıf arkadaşıyım” diye konuştuğu iddia edilen Güzel’in hem kendini, hem de kızını kurtarmak için CHP’lilerin önünde el pençe durması şaşkınlık yarattı.          
Türel döneminde Antalya Otogarı’na sorumlu olarak atanan, yeni dönemde ise Kaş’a gönderilen AKP’nin İbradı eski ilçe başkanı Sedat Emin Güzel’in bu kararı geri aldırmak için CHP’lilerin önünde el pençe divan durması şaşkınlık yarattı

haberimizvar.net Menderes Türel’in Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Antalya Şehirlerarası Otogarı’na sorumlu olarak atanan AKP İbradı eski ilçe başkanı Sedat Emin Güzel, yeni belediye yönetimi tarafından Kaş ilçe hizmet birimine gönderildi. Kaş’a gönderilme yazısını alır almaz izne ayrılan Güzel’in, CHP’li İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’yu devreye sokarak tayin kararını geri aldırtmaya çalıştığı ileri sürüldü.

‘BÖCEK’İN SINIF ARKADAŞIYIM’

YAPEX Restorasyon Koruma ve Kültür Mirası Fuarı’ndaki İbradı Belediyesi standını ziyaret eden CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ağırlayan Serkan Küçükkuru’nun paylaştığı fotoğraflardan birinde AKP eski ilçe başkanı Güzel’in ellerini önünde kavuşturmuş ayakta beklerken görünmesi dikkat çekti. Sedat Emin Güzel’in kızının da Antalya Su ve Atıksu İdaresi’nde (ASAT) taşeron olarak çalıştığı belirtildi. Çeşitli ortamlarda “Muhittin Böcek’in sınıf arkadaşıyım” diye konuştuğu iddia edilen Güzel’in hem kendini, hem de kızını kurtarmak için CHP’lilerin önünde el pençe durması şaşkınlık yarattı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.