AKP’li Metiner’den CHP’li Esen’e övgü

SİYASET 02.07.2020 - 14:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

AKP’li Metiner’den CHP’li Esen’e övgü

Dün akşam Semiha CNN’de Semiha Şahin’in moderatörlüğünü yaptığı ‘CNN TÜRK Masası’na konuk olan AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere CHP’li tüm belediye başkanlarını eleştirirken, Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı CHP’li Semih Esen’e övgüler yağdırdı.

haberimizvar.net-Programda bir soru üzerine CHP’li belediyelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Metiner, “Benim CHP’li belediye başkanlarını övmem lehlerine mi olur aleyhlerine mi olur bilemem. Çünkü Mehmet Metiner övüyorsa diye belki siyaseten onları riske atmak istemem ama hakkı teslim etmek babında şunu söylemek isterim ki, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen tanıdığım en düzgün siyasetçilerden biri” ifadelerini kullandı.   ‘ADAM GİBİ ADAMDIR’ Metiner konuşmasının devamında ise şunları söyledi; “Sıkça gidip geldiğim için biliyorum. Kendisiyle oturdum, konuştum. Siyasi münazaramız da oldu. Beyefendi bir insan. Parti şapkasını çıkarmış bir insan. Hizmet yapmaya çalışan bir insan ve eminim ki başarısı da vardır. CHP zihniyetini eleştiririm ama insan kalitesi olarak Semih Esen’i beğenirim.” Bu sırada programın bir başka konuğu olan SONAR Araştırma Şirketi sahibi Hakan Bayrakçı  araya girerek, “Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Eseni tanımıyorum ama Muhittin Böcek iyi bir miras bırakmıştı ona. Katılıyor musunuz bu görüşe” dedi. Metiner buna ise, “Muhittin Böcek’i çok eski tanırım fakat Esen siyaseten de karakter olarak adam gibi adamdır. Belediye başkanlığı süresince de siyaset şapkasını çıkarmıştır. Mesela Bodrum’u biliyorum. Bilhassa şehir temizliği konusunda. Gidip geldiğimizde görüyoruz. Yani bir insan CHP’lidir MHP’lidir diye asla yaptıklarını inkar edecek durumda değiliz. Tüm CHP’li belediye başkanları kötüdür başarısızdır demek zaten bize yakışmaz” karşılığını verdi.      
Dün akşam Semiha CNN’de Semiha Şahin’in moderatörlüğünü yaptığı ‘CNN TÜRK Masası’na konuk olan AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere CHP’li tüm belediye başkanlarını eleştirirken, Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı CHP’li Semih Esen’e övgüler yağdırdı.

haberimizvar.net-Programda bir soru üzerine CHP’li belediyelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Metiner, “Benim CHP’li belediye başkanlarını övmem lehlerine mi olur aleyhlerine mi olur bilemem. Çünkü Mehmet Metiner övüyorsa diye belki siyaseten onları riske atmak istemem ama hakkı teslim etmek babında şunu söylemek isterim ki, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen tanıdığım en düzgün siyasetçilerden biri” ifadelerini kullandı.

 

‘ADAM GİBİ ADAMDIR’

Metiner konuşmasının devamında ise şunları söyledi; “Sıkça gidip geldiğim için biliyorum. Kendisiyle oturdum, konuştum. Siyasi münazaramız da oldu. Beyefendi bir insan. Parti şapkasını çıkarmış bir insan. Hizmet yapmaya çalışan bir insan ve eminim ki başarısı da vardır. CHP zihniyetini eleştiririm ama insan kalitesi olarak Semih Esen’i beğenirim.” Bu sırada programın bir başka konuğu olan SONAR Araştırma Şirketi sahibi Hakan Bayrakçı  araya girerek, “Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Eseni tanımıyorum ama Muhittin Böcek iyi bir miras bırakmıştı ona. Katılıyor musunuz bu görüşe” dedi. Metiner buna ise, “Muhittin Böcek’i çok eski tanırım fakat Esen siyaseten de karakter olarak adam gibi adamdır. Belediye başkanlığı süresince de siyaset şapkasını çıkarmıştır. Mesela Bodrum’u biliyorum. Bilhassa şehir temizliği konusunda. Gidip geldiğimizde görüyoruz. Yani bir insan CHP’lidir MHP’lidir diye asla yaptıklarını inkar edecek durumda değiliz. Tüm CHP’li belediye başkanları kötüdür başarısızdır demek zaten bize yakışmaz” karşılığını verdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.