AKP Serik'e yeni yönetim

SİYASET 18.12.2019 - 13:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

AKP Serik'e yeni yönetim

Geçtiğimiz ay AKP Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım yeni yönetim kurulu oluşturdu.

haberimizvar.net-AKP Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım başkanlığında oluşan 24 kişilik yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı. Başkan Yıldırım, "Geçen günlerde genel merkezimiz tarafından bu görevi bana layık gördüler. Bugün itibariyle teşkilat olarak çalışmalarımıza başladık. Hafta sonu delege seçimlerimiz yapıldı. Yeni yönetim olarak ilçemizin sorunlarını çözmek için en iyi şekilde çalışacağız" dedi. YENİ YÖNETİMDE KİMLER VER? Hasan Yıldırım başkanlığında oluşan 24 kişilik yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; Osman Er, Hasan Öztürk, Emin Okudan, Ali Ay, Ecir Oğuz Alkan, Halil Deligöz, Abdülkadir Büyükkurt, Nida Gökoğlu, Abdullah Ali Ulutaş, Mustafa Kaya, Osman Kozan, İbrahim Umutlu, Uğur Özkan, Mehmet Koca, Songül Doğan, Funda Karakaya, Cevriye Yıldız, Osman Çetin, Alper Gönül, Asuhan Sır, Ümit Ünal, Gülüzar Baygut, Yavuz Selim Kısıkkaya ve Ecir Akıl. 
Geçtiğimiz ay AKP Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım yeni yönetim kurulu oluşturdu.

haberimizvar.net-AKP Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım başkanlığında oluşan 24 kişilik yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı. Başkan Yıldırım, "Geçen günlerde genel merkezimiz tarafından bu görevi bana layık gördüler. Bugün itibariyle teşkilat olarak çalışmalarımıza başladık. Hafta sonu delege seçimlerimiz yapıldı. Yeni yönetim olarak ilçemizin sorunlarını çözmek için en iyi şekilde çalışacağız" dedi.

YENİ YÖNETİMDE KİMLER VER?

Hasan Yıldırım başkanlığında oluşan 24 kişilik yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; Osman Er, Hasan Öztürk, Emin Okudan, Ali Ay, Ecir Oğuz Alkan, Halil Deligöz, Abdülkadir Büyükkurt, Nida Gökoğlu, Abdullah Ali Ulutaş, Mustafa Kaya, Osman Kozan, İbrahim Umutlu, Uğur Özkan, Mehmet Koca, Songül Doğan, Funda Karakaya, Cevriye Yıldız, Osman Çetin, Alper Gönül, Asuhan Sır, Ümit Ünal, Gülüzar Baygut, Yavuz Selim Kısıkkaya ve Ecir Akıl. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.