AKP’ye yasak masak yok!

GÜNDEM 30.11.2020 - 11:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

AKP’ye yasak masak yok!

Cumartesi günü AKP Muratpaşa İlçe Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı’nın yasaklarını hiçe sayarak otelde kahvaltılı basın toplantısı düzenledi

haberimizvar.net- AKP Muratpaşa İlçe Başkanlığı geçtiğimiz cumartesi günü bir otelde kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.  Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker, ilçede yapılan faaliyetleri, çalışmaları ve yeni döneme ilişkin hedefleri anlattı.   AKP Muratpaşa, bu etkinlikle İçişleri Bakanlığı’nın pandemi yasaklarını hiçe saydı. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge ile otellerde sadece müşterileri yemek servisi veriliyor.   Konuya tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “AKP Muratpaşa İlçe Başkanını 5 yıldızlı otel lobilerinde değil sokakta görmek isteriz” açıklamasında bulundu. Yazılı açıklama yapan Şahin, “Yeni atanan pardon seçilen AKP İlçe Başkanı ve yönetimine, 5 yıldızlı otelde pandemi nedeniyle yasak olmasına rağmen kahvaltılı toplantı yapmaktan vazgeçip, ekonomisi dibe vuran halkın içine çıkarak siyaset yapmalarını öneriyoruz. Yüzleri var mıdır bilemeyiz tabi. Paramızın pul olmasını, işsizlik oranlarının rekor kırmasını, vatandaş aç iken Somali’nin IMF borcunu silmelerini hangi yüzle anlatacaklar biz de bilmiyoruz. Bir de Muratpaşa CHP’nin kalesi değildir demişler. Biz hangi ilçe kimin kalesidir bunlarla ilgilenmeyiz. Derdimiz tüm Türkiye’yi yaşanabilir bir memleket kılmaktır” dedi.  DENETLENEBİLİR ANLAYIŞ  Şahin açıklamasına şöyle devam etti:  “AKP İlçe Başkanının, Muratpaşa Belediyesi ile ilgili bilgisizlikten ve hasetlikten kaynaklı birtakım mesnetsiz iddialarına da cevap verelim: Ermenek’te karakol yapılması için tahsis edilen arsa için, İl Emniyet Müdürlüğü'nün 27.10.2020 tarihli “bu taşınmaza ihtiyaç bulunmamaktadır ivedilikle planın iptal edilmesi” ile ilgili talep yazısı vardır. Ayrıca Muratpaşa Belediyesi, defalarca Sayıştay denetimden geçmiştir. Şimdiye kadar hiçbir usulsüzlüğe, hiçbir yüz kızartıcı olaya rastlanılmamıştır. Muratpaşa Belediyesi; hukuk devleti ilkelerinden asla ödün verilmeden, şeffaf, katılımcı, denetlenebilir bir anlayışla yönetilmektedir. ŞATAFAT PEŞİNDE DEĞİLİZ  Bizleri kamusal kaynakları rant odaklarına peşkeş çeken, yetim hakkına göz diken AKP belediyeciliği ile karıştırmasın! Gözbebeğimiz Antalya limanımızı ülkenin birçok değeri ile birlikte Katarlılara satan bir hükümetin yerel temsilcisi olarak, bu pişkin saldırıları hayretle karşıladık.  Göreve geldiğindeki seviyeli siyaset taahhüdüne uygun olarak yapıcı eleştiri ve önerilere dayalı, kamu yararına Muratpaşamızın iyiliği için berrak bir siyaset anlayışı beklerken desteksiz karalama gayretleri içeren bu demeçleri şaşkınlıkla okuduk. Cumhuriyet Halk Partisi, savaş meydanlarında kurulan bir partidir. Sizler otel lobilerinde kurulan bir parti olduğunuz için lüks ve şatafat merakınızı anlayabiliyoruz. Beş yıldızlı otel lobilerinden kalkıp lafta değil gerçekten sokağa inerseniz, vatandaşın belediye hizmetlerinden memnuniyetini, iktidara olan öfkesini çok rahat görebilirsiniz”     
Cumartesi günü AKP Muratpaşa İlçe Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı’nın yasaklarını hiçe sayarak otelde kahvaltılı basın toplantısı düzenledi

haberimizvar.net- AKP Muratpaşa İlçe Başkanlığı geçtiğimiz cumartesi günü bir otelde kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.  Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker, ilçede yapılan faaliyetleri, çalışmaları ve yeni döneme ilişkin hedefleri anlattı.   AKP Muratpaşa, bu etkinlikle İçişleri Bakanlığı’nın pandemi yasaklarını hiçe saydı. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge ile otellerde sadece müşterileri yemek servisi veriliyor.  

Konuya tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “AKP Muratpaşa İlçe Başkanını 5 yıldızlı otel lobilerinde değil sokakta görmek isteriz” açıklamasında bulundu. Yazılı açıklama yapan Şahin, “Yeni atanan pardon seçilen AKP İlçe Başkanı ve yönetimine, 5 yıldızlı otelde pandemi nedeniyle yasak olmasına rağmen kahvaltılı toplantı yapmaktan vazgeçip, ekonomisi dibe vuran halkın içine çıkarak siyaset yapmalarını öneriyoruz. Yüzleri var mıdır bilemeyiz tabi. Paramızın pul olmasını, işsizlik oranlarının rekor kırmasını, vatandaş aç iken Somali’nin IMF borcunu silmelerini hangi yüzle anlatacaklar biz de bilmiyoruz. Bir de Muratpaşa CHP’nin kalesi değildir demişler. Biz hangi ilçe kimin kalesidir bunlarla ilgilenmeyiz. Derdimiz tüm Türkiye’yi yaşanabilir bir memleket kılmaktır” dedi. 
DENETLENEBİLİR ANLAYIŞ 
Şahin açıklamasına şöyle devam etti:  “AKP İlçe Başkanının, Muratpaşa Belediyesi ile ilgili bilgisizlikten ve hasetlikten kaynaklı birtakım mesnetsiz iddialarına da cevap verelim: Ermenek’te karakol yapılması için tahsis edilen arsa için, İl Emniyet Müdürlüğü'nün 27.10.2020 tarihli “bu taşınmaza ihtiyaç bulunmamaktadır ivedilikle planın iptal edilmesi” ile ilgili talep yazısı vardır. Ayrıca Muratpaşa Belediyesi, defalarca Sayıştay denetimden geçmiştir. Şimdiye kadar hiçbir usulsüzlüğe, hiçbir yüz kızartıcı olaya rastlanılmamıştır. Muratpaşa Belediyesi; hukuk devleti ilkelerinden asla ödün verilmeden, şeffaf, katılımcı, denetlenebilir bir anlayışla yönetilmektedir.
ŞATAFAT PEŞİNDE DEĞİLİZ 
Bizleri kamusal kaynakları rant odaklarına peşkeş çeken, yetim hakkına göz diken AKP belediyeciliği ile karıştırmasın! Gözbebeğimiz Antalya limanımızı ülkenin birçok değeri ile birlikte Katarlılara satan bir hükümetin yerel temsilcisi olarak, bu pişkin saldırıları hayretle karşıladık.  Göreve geldiğindeki seviyeli siyaset taahhüdüne uygun olarak yapıcı eleştiri ve önerilere dayalı, kamu yararına Muratpaşamızın iyiliği için berrak bir siyaset anlayışı beklerken desteksiz karalama gayretleri içeren bu demeçleri şaşkınlıkla okuduk. Cumhuriyet Halk Partisi, savaş meydanlarında kurulan bir partidir. Sizler otel lobilerinde kurulan bir parti olduğunuz için lüks ve şatafat merakınızı anlayabiliyoruz. Beş yıldızlı otel lobilerinden kalkıp lafta değil gerçekten sokağa inerseniz, vatandaşın belediye hizmetlerinden memnuniyetini, iktidara olan öfkesini çok rahat görebilirsiniz” 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.