Akrep kupaya odaklandı

SPOR 02.03.2020 - 18:44, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Akrep kupaya odaklandı

Fraport TAV Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında sahasında karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor'dan 3 puan almayı hedefliyor.

haberimizvar.net- Süper Lig'in 24'üncü haftasında sahasında Fenerbahçe ile oynadığı maçta kalesinde gördüğü son dakika golüyle 1 puan alan Fraport TAV Antalyaspor, ligde oynadığı son 6 maçta kaybetmedi. Ligde oynadığı son 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik elde eden kırmızı beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası'nda da çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Yarı final ilk maçında sahasında çarşamba günü Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak olan Fraport TAV Antalyaspor, Akdeniz derbisi olarak nitelendirilen karşılaşmada avantajlı skor elde etmeyi istiyor. BİLETLER 5 LİRADAN SATIŞTA   Maçta tribünün dolduryı hedefleyen kırmızı beyazlı yönetim, taraftarı maça davet etti. Maçın biletleri VIP 50, Batı Tribünü 20, Adopen Tribünü 10, The Land Of Legends Tribünü 5, Kuzey Kale Arkası 5, Misafir Takım Tribünü 6.5 liradan satışa çıktı. Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, "Kazanmak istiyoruz. Kupada buraya kadar geldik. Bırakmak istemiyoruz. Bundan sonra da kenetlenme devam edecek ve kupayı kaldırmak istiyoruz" dedi.   LİGDE 6 MAÇTIR KAYBETMİYOR Fraport TAV Antalyaspor, ikinci devrenin ilk maçında Göztepe'ye yenildi. Ligin 19'uncu haftasında Yukatel Denizlispor'u deplasmanda 3-0 yenen Fraport TAV Antalyaspor, 20'nci hafta İttifak Holding Konyaspor ile sahasında berabere kaldı. Ligin 21'inci haftasında deplasmanda Hes Kablo Kayserispor ile 2-2 berabere kalan kırmızı beyazlılar, 22'nci haftayı sahasında Kasımpaşa galibiyetiyle tamamladı. 23'üncü hafta karşılaşmasında da BTC Turk Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 2-1 yenen kırmızı beyazlılar, 24'üncü haftada Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı.
Fraport TAV Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında sahasında karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor'dan 3 puan almayı hedefliyor.

haberimizvar.net- Süper Lig'in 24'üncü haftasında sahasında Fenerbahçe ile oynadığı maçta kalesinde gördüğü son dakika golüyle 1 puan alan Fraport TAV Antalyaspor, ligde oynadığı son 6 maçta kaybetmedi. Ligde oynadığı son 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik elde eden kırmızı beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası'nda da çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Yarı final ilk maçında sahasında çarşamba günü Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak olan Fraport TAV Antalyaspor, Akdeniz derbisi olarak nitelendirilen karşılaşmada avantajlı skor elde etmeyi istiyor.

BİLETLER 5 LİRADAN SATIŞTA
 
Maçta tribünün dolduryı hedefleyen kırmızı beyazlı yönetim, taraftarı maça davet etti. Maçın biletleri VIP 50, Batı Tribünü 20, Adopen Tribünü 10, The Land Of Legends Tribünü 5, Kuzey Kale Arkası 5, Misafir Takım Tribünü 6.5 liradan satışa çıktı. Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, "Kazanmak istiyoruz. Kupada buraya kadar geldik. Bırakmak istemiyoruz. Bundan sonra da kenetlenme devam edecek ve kupayı kaldırmak istiyoruz" dedi.

 

LİGDE 6 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Fraport TAV Antalyaspor, ikinci devrenin ilk maçında Göztepe'ye yenildi. Ligin 19'uncu haftasında Yukatel Denizlispor'u deplasmanda 3-0 yenen Fraport TAV Antalyaspor, 20'nci hafta İttifak Holding Konyaspor ile sahasında berabere kaldı. Ligin 21'inci haftasında deplasmanda Hes Kablo Kayserispor ile 2-2 berabere kalan kırmızı beyazlılar, 22'nci haftayı sahasında Kasımpaşa galibiyetiyle tamamladı. 23'üncü hafta karşılaşmasında da BTC Turk Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 2-1 yenen kırmızı beyazlılar, 24'üncü haftada Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.