Akrep’te 3 eksik

SPOR 25.10.2019 - 12:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Akrep’te 3 eksik

Antalyaspor'un deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçta Fredy ile Harun Kavaklıdere sakatlığı, Bahadır da kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek

haberimizvar.net Süper Lig'in 9'uncu haftasında Antalyaspor yarın saat 15.00'de deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Atilla Konuk Tesisleri'nde maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlılarda teknik direktör Bülent Korkmaz, oyuncularına maçı kazanmak için takım halinde sahada rakipten daha fazla mücadele etmeleri gerektiğini anlattı. Antalyaspor'da, Fredy ve Harun Kavaklıdere sakatlığı, Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören Bahadır ise cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Cissokho da teknik direktör Bülent Korkmaz tarafından Sivas deplasmanında kadroya alınmadı. Antalyaspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz, haftaiçi antrenmanlarda futbolcularla yaptığı konuşmalarda Gençlerbirliği maçının unutulup, Sivas deplasmanından puanlarla dönmeyi hedeflemeleri uyarısı yaptı.    
Antalyaspor'un deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçta Fredy ile Harun Kavaklıdere sakatlığı, Bahadır da kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek

haberimizvar.net Süper Lig'in 9'uncu haftasında Antalyaspor yarın saat 15.00'de deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Atilla Konuk Tesisleri'nde maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlılarda teknik direktör Bülent Korkmaz, oyuncularına maçı kazanmak için takım halinde sahada rakipten daha fazla mücadele etmeleri gerektiğini anlattı.

Antalyaspor'da, Fredy ve Harun Kavaklıdere sakatlığı, Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören Bahadır ise cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Cissokho da teknik direktör Bülent Korkmaz tarafından Sivas deplasmanında kadroya alınmadı. Antalyaspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz, haftaiçi antrenmanlarda futbolcularla yaptığı konuşmalarda Gençlerbirliği maçının unutulup, Sivas deplasmanından puanlarla dönmeyi hedeflemeleri uyarısı yaptı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.