Akseki Belediyesi ‘yerli otomobil’ istedi

GÜNDEM 02.01.2020 - 10:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Akseki Belediyesi ‘yerli otomobil’ istedi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına dilekçe gönderen AKP’li Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere, TOGG tarafından geliştirilen ‘yerli ve milli otomobil’ talebinde bulundu.

haberimizvar.net-Antalya’da AKP’li Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na dilekçeyle başvurarak Türkiye Otomobil Girişim Grubu’nun (TOGG) tanıttığı ‘yerli otomobil’e talip oldu. TOGG’un CEO’luğunu yapan Mehmet Gürcan Karakaş’ın Aksekili olduğunu duyuran Başkan Özkan, “Yerli ve milli olarak üretilen araca belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere talip olduk” dedi. AKSEKİ’DEN BAKANLIĞA DİLEKÇE Başkan İbrahim Özkan’ın 31 Aralık 2019’da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına gönderdiği dilekçede, “Türkiye Otomobil Girişim Grubu (TOGG) tarafından geliştirilen, yerli ve milli olarak üretilen araca belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere Akseki Belediyesi olarak talip olduğumuzu belirtir, talebimizin değerlendirilmesi hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim” ifadeleri yer aldı. 
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına dilekçe gönderen AKP’li Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere, TOGG tarafından geliştirilen ‘yerli ve milli otomobil’ talebinde bulundu.

haberimizvar.net-Antalya’da AKP’li Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na dilekçeyle başvurarak Türkiye Otomobil Girişim Grubu’nun (TOGG) tanıttığı ‘yerli otomobil’e talip oldu. TOGG’un CEO’luğunu yapan Mehmet Gürcan Karakaş’ın Aksekili olduğunu duyuran Başkan Özkan, “Yerli ve milli olarak üretilen araca belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere talip olduk” dedi.

AKSEKİ’DEN BAKANLIĞA DİLEKÇE

Başkan İbrahim Özkan’ın 31 Aralık 2019’da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına gönderdiği dilekçede, “Türkiye Otomobil Girişim Grubu (TOGG) tarafından geliştirilen, yerli ve milli olarak üretilen araca belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere Akseki Belediyesi olarak talip olduğumuzu belirtir, talebimizin değerlendirilmesi hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim” ifadeleri yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.