Akşener bir partiliye kafa attı

GÜNDEM 21.01.2020 - 18:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Akşener bir partiliye kafa attı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya programının ikinci gününde Demre ve Finike’de partililer buluştu. Finike’de esnaf ziyareti de yapan Akşener’in bir partiliyle yaşadığı diyalog sonrası partiliye kafa atması ise gülüşmelere neden oldu.

haberimizvarnet- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya ziyaretinin ikinci gününde Demre ve Finike ilçelerini ziyaret etti. Akşener, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın sosyal medya hesabından erken seçimle ilgili yaptığı paylaşımın hatırlatılması üzerine, “Lütfü Bey’in belki buna yönelik bir öngörüsü vardır. Benim öngörüm, acil bir seçim görmüyorum” açıklaması yaptı.   ‘BENİ DE AĞLATACAKSIN ŞİMDİ’ Meral Akşener’in Demre’den sonra Finike ilçesine gitti. Akşener’i Finike Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, İYİ Parti İlçe Başkanı Veli Göktepe, partililer ve vatandaşlar karşıladı. Parti binasının balkonuna çıkan Akşener, vatandaşları selamlayarak, kısa bir konuşma yaptı. Akşener daha sonra Atatürk Caddesi’ne geçip, esnafı ziyaret etti. ‘BAK ŞİMDİ SANA KAFA ATARIM’ Burada vatandaşlarla bir süre sohbet eden İYİ Parti lideri Akşener’in bir partiliyle yaşadığı ilginç diyalog gülüşmelere neden oldu. Akşener, “Biz senin için 25 yıllık davamızı bırakıp geldik başkanım” diyen partiliye gülümseyerek, “Bak şimdi sana kafa atarım, atayım mı?” diye sordu. Partilinin, “Valla o zaman sevinirim” demesi üzerine gülerek hafifçe kafa attı. Bu anlar ise gülüşmelere neden oldu. Akşener bir süre daha vatandaş ziyaretine devam etti. 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya programının ikinci gününde Demre ve Finike’de partililer buluştu. Finike’de esnaf ziyareti de yapan Akşener’in bir partiliyle yaşadığı diyalog sonrası partiliye kafa atması ise gülüşmelere neden oldu.

haberimizvarnet- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya ziyaretinin ikinci gününde Demre ve Finike ilçelerini ziyaret etti. Akşener, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın sosyal medya hesabından erken seçimle ilgili yaptığı paylaşımın hatırlatılması üzerine, “Lütfü Bey’in belki buna yönelik bir öngörüsü vardır. Benim öngörüm, acil bir seçim görmüyorum” açıklaması yaptı.

 

‘BENİ DE AĞLATACAKSIN ŞİMDİ’

Meral Akşener’in Demre’den sonra Finike ilçesine gitti. Akşener’i Finike Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, İYİ Parti İlçe Başkanı Veli Göktepe, partililer ve vatandaşlar karşıladı. Parti binasının balkonuna çıkan Akşener, vatandaşları selamlayarak, kısa bir konuşma yaptı. Akşener daha sonra Atatürk Caddesi’ne geçip, esnafı ziyaret etti.

‘BAK ŞİMDİ SANA KAFA ATARIM’

Burada vatandaşlarla bir süre sohbet eden İYİ Parti lideri Akşener’in bir partiliyle yaşadığı ilginç diyalog gülüşmelere neden oldu. Akşener, “Biz senin için 25 yıllık davamızı bırakıp geldik başkanım” diyen partiliye gülümseyerek, “Bak şimdi sana kafa atarım, atayım mı?” diye sordu. Partilinin, “Valla o zaman sevinirim” demesi üzerine gülerek hafifçe kafa attı. Bu anlar ise gülüşmelere neden oldu. Akşener bir süre daha vatandaş ziyaretine devam etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.