Alın koltuklar sizin olsun, bizler şehit cenazesine gidiyoruz

SİYASET 29.02.2020 - 14:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Alın koltuklar sizin olsun, bizler şehit cenazesine gidiyoruz

İyi Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Kazım Gedik'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım olay oldu. Gedik, kimlere neden gönderme yaptı?

İyi Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Kazım Gedik, dün akşam topladığı yönetim kurulu ile birlikte aldığı karar ile delege seçimini şehit haberlerinden dolayı 14 Mart 2020 tarihinde yapacaklarını İl başkanlığına bildirmelerine rağmen, kararın değişmemesine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj ile serzenişte bulunan Gedik, “: “Benim derdim koltuk meselesi değil MEMLEKET meselesi” alın koltuklar sizin olsun bizler şehit cenazesine gidiyoruz... Şehitlerimizin üzerine algı yaratmamak adına şimdilik susuyorum...” dedi. İŞTE KAZIM GEDİK’İN SOSYAL MEDYA HESABINDA PAYLAŞTIĞI MESAJI: Şehit verdiğimiz Türkiye’nin yangın yeri olduğu, Antalya’ya şehit ateşi düştüğü milletçe bir olmamız gerek şu günlerde nedir bu koltuk sevdası ? İlçe yönetimimizin delege seçimine yönelik herhangi bir karar almamasına rağmen bize uygulamaya çalıştıkları 29 Şubat tarihini şahsımı itibarsızlaştırmasına rağmen genel merkezle yaptığım görüşme neticesinde partime zarar vermemek adına belgelerle ispatladığım paylaşımımı sosyal medyadan kaldırıp sessiz kalmıştım. Fakat bugün gördüm ki o günden itibaren verilen düzeltme sözü oyalama geçiştirme politikasına dönüşmüş ki düzeltilmesi gerek tarih düzeltilmediği gibi Türkiye’nin her yerinde iptal edilen etkinliklerin hatta Serik ilçemizde gerçekleştirilecek olan programın yas nedeni ile iptal edilip milletçe olan yasımız Döşemealtı’na uğramamış. Bunun üzerine çevremin ve yönetim kurulunun isteği üzerine yönetim kurulunu toplayıp, Tüzüğe uygun olarak Delege seçimlerinin İlçe Yönetim Kurulu kararınca belirlenir atfına binaen asıl alınması gereken resmi kararı çoğunlukla alıp 14 Mart’a belirlenen kararı bildirdik. Buna rağmen alınan kararın yok hükmünde sayıldığını ve delege seçiminin yapılacak olduğunu mesaj ile geç saatte öğrendim. Siyasetin ve koltuk mücadelesinin, birilerinin Döşemealtı’nı dizayn etme sevdası bu hadde gelişi ne yazık ki benim siyasi anlayışım içerisinde olmamasından ötürü diyorum ki: “Benim derdim koltuk meselesi değil MEMLEKET meselesi” alın koltuklar sizin olsun bizler şehit cenazesine gidiyoruz... Şehitlerimizin üzerine algı yaratmamak adına şimdilik susuyorum...
İyi Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Kazım Gedik'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım olay oldu. Gedik, kimlere neden gönderme yaptı?

İyi Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Kazım Gedik, dün akşam topladığı yönetim kurulu ile birlikte aldığı karar ile delege seçimini şehit haberlerinden dolayı 14 Mart 2020 tarihinde yapacaklarını İl başkanlığına bildirmelerine rağmen, kararın değişmemesine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj ile serzenişte bulunan Gedik, “: “Benim derdim koltuk meselesi değil MEMLEKET meselesi” alın koltuklar sizin olsun bizler şehit cenazesine gidiyoruz... Şehitlerimizin üzerine algı yaratmamak adına şimdilik susuyorum...” dedi.

İŞTE KAZIM GEDİK’İN SOSYAL MEDYA HESABINDA PAYLAŞTIĞI MESAJI:

Şehit verdiğimiz Türkiye’nin yangın yeri olduğu, Antalya’ya şehit ateşi düştüğü milletçe bir olmamız gerek şu günlerde nedir bu koltuk sevdası ?
İlçe yönetimimizin delege seçimine yönelik herhangi bir karar almamasına rağmen bize uygulamaya çalıştıkları 29 Şubat tarihini şahsımı itibarsızlaştırmasına rağmen genel merkezle yaptığım görüşme neticesinde partime zarar vermemek adına belgelerle ispatladığım paylaşımımı sosyal medyadan kaldırıp sessiz kalmıştım.
Fakat bugün gördüm ki o günden itibaren verilen düzeltme sözü oyalama geçiştirme politikasına dönüşmüş ki düzeltilmesi gerek tarih düzeltilmediği gibi Türkiye’nin her yerinde iptal edilen etkinliklerin hatta Serik ilçemizde gerçekleştirilecek olan programın yas nedeni ile iptal edilip milletçe olan yasımız Döşemealtı’na uğramamış.
Bunun üzerine çevremin ve yönetim kurulunun isteği üzerine yönetim kurulunu toplayıp, Tüzüğe uygun olarak Delege seçimlerinin İlçe Yönetim Kurulu kararınca belirlenir atfına binaen asıl alınması gereken resmi kararı çoğunlukla alıp 14 Mart’a belirlenen kararı bildirdik.
Buna rağmen alınan kararın yok hükmünde sayıldığını ve delege seçiminin yapılacak olduğunu mesaj ile geç saatte öğrendim.
Siyasetin ve koltuk mücadelesinin, birilerinin Döşemealtı’nı dizayn etme sevdası bu hadde gelişi ne yazık ki benim siyasi anlayışım içerisinde olmamasından ötürü diyorum ki: “Benim derdim koltuk meselesi değil MEMLEKET meselesi” alın koltuklar sizin olsun bizler şehit cenazesine gidiyoruz...
Şehitlerimizin üzerine algı yaratmamak adına şimdilik susuyorum...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.