Alkışlara sirenli destek

YAŞAM 22.03.2020 - 20:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Alkışlara sirenli destek

Tüm dünyada etkili olan ve yeni tip koronavirüs salgınına karşı fedakarca mücadele eden sağlık çalışanları için başlatılan alkışlı destek kampanyasına Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye personeli de katıldı. Antalya’daki 40 istasyonda gece nöbetinde olan itfaiye personeli saatler 21.00’i gösterdiğinde sağlık çalışanları için bir dakikalık alkış yaparken, itfaiye araçlarının da sirenleri çaldı.

haberimizvar.net-Koronavirüs salgınının Türkiye’de de etkili olduğu ilk andan itibaren teyakkuza geçen ve halkın sağlığı için gerekli tüm önlemleri alan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin fedakar itfaiye personeli sağlık çalışanlarını unutmadı. Antalya genelinde bulunan 40 istasyonda görevli itfaiye personeli tüm Türkiye’de büyük destek gören saat 21.00 alkışına katıldı. ALKIŞLARLA TEŞEKKÜR ETTİLER İtfaiye İstasyonu’nda görevli personeller saatler 21.00’i gösterdiğinde “Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi olarak tüm sağlık çalışanlarımızın yanındayız” mesajı vererek bir dakika boyunca alkış yaparak sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Bu sırada istasyonda bulunan itfaiye araçlarının da sirenleri çalındı. “EVDE KAL” ÇAĞRISI Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ayrıca “Evde Kal” çağrısına da pankartlarıyla destek istedi. Salgına rağmen 7 gün 24 saat görev başına olan İtfaiye personeli herkesin kurallara uymasını isteyerek “Biz sizin için burada kalıyoruz. Siz de bizim için evde kalın lütfen” mesajı verdi. İtfaiye personeli bu çağrıyı Türkçe, Rusça ve İngilizce olarak yaptı. 65 YAŞ ÜSTÜ ULAŞIM KARTLARINA SINIRLAMA Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgınının Antalya’da etkisini en aza indirmek için, öncelikli risk grubundaki yaşlıların ve halkın sağlığını korumak amacıyla 65 yaş ve üzeri vatandaşların toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak yararlanma uygulamasının geçici süreyle durdurulmasına karar verdi.  
Tüm dünyada etkili olan ve yeni tip koronavirüs salgınına karşı fedakarca mücadele eden sağlık çalışanları için başlatılan alkışlı destek kampanyasına Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye personeli de katıldı. Antalya’daki 40 istasyonda gece nöbetinde olan itfaiye personeli saatler 21.00’i gösterdiğinde sağlık çalışanları için bir dakikalık alkış yaparken, itfaiye araçlarının da sirenleri çaldı.

haberimizvar.net-Koronavirüs salgınının Türkiye’de de etkili olduğu ilk andan itibaren teyakkuza geçen ve halkın sağlığı için gerekli tüm önlemleri alan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin fedakar itfaiye personeli sağlık çalışanlarını unutmadı. Antalya genelinde bulunan 40 istasyonda görevli itfaiye personeli tüm Türkiye’de büyük destek gören saat 21.00 alkışına katıldı.

ALKIŞLARLA TEŞEKKÜR ETTİLER
İtfaiye İstasyonu’nda görevli personeller saatler 21.00’i gösterdiğinde “Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi olarak tüm sağlık çalışanlarımızın yanındayız” mesajı vererek bir dakika boyunca alkış yaparak sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Bu sırada istasyonda bulunan itfaiye araçlarının da sirenleri çalındı.

“EVDE KAL” ÇAĞRISI

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ayrıca “Evde Kal” çağrısına da pankartlarıyla destek istedi. Salgına rağmen 7 gün 24 saat görev başına olan İtfaiye personeli herkesin kurallara uymasını isteyerek “Biz sizin için burada kalıyoruz. Siz de bizim için evde kalın lütfen” mesajı verdi. İtfaiye personeli bu çağrıyı Türkçe, Rusça ve İngilizce olarak yaptı.

65 YAŞ ÜSTÜ ULAŞIM KARTLARINA SINIRLAMA

Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgınının Antalya’da etkisini en aza indirmek için, öncelikli risk grubundaki yaşlıların ve halkın sağlığını korumak amacıyla 65 yaş ve üzeri vatandaşların toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak yararlanma uygulamasının geçici süreyle durdurulmasına karar verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.