Alkoçlar 'dan Böcek'e davet

GÜNDEM 18.11.2019 - 12:53, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Alkoçlar 'dan Böcek'e davet

Alkoçlar ve Alse Yönetim Kurulu Başkanı Ender Alkoçlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i Sahil Antalya Yaşam Parkı'nı gezmeye davet etti

haberimizvar.net Sahil Antalya Yaşam Parkı'nı işleten Alkoçlar Turizm Grubu'nun yönetim kurulu başkanı Ender Alkoçlar, yaşam parkın, Avrupa'nın en büyük sahil projesi olduğunu söyledi. Konyaaltı sahilinin bu projeden önce nasıl bir yer olduğunu tüm Antalya halkının bildiğini aktaran Alkoçlar, "Bu güzel projeyi Antalya'da yaşayan en önemli mimarlardan, bölgenin geçmişini bilen Şemsettin Tugay çizmiş ve Antalya'ya bu projeyi kazandırmıştır. Proje, Strazburg'ta Avrupa Konseyi binasında düzenlenen, Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi kapsamında yapılan İdeal Kent Ödül töreninde 'En iyi Çevre Ödülü'nü" almıştır dedi. BU ZİYARETTEN ÇOK MEMNUN OLACAĞIZ Sahil Antalya'nın medeni bir yaşam alanı haline geldiğini, ailelerin, gençlerin huzur içinde gezip dolaştığı dünya çapında bir yer olduğunu anlatan Alkoçlar, "Bu bölgeyi en iyi bilen de dönemin Konyaaltı belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek'tir. Kendisinin de bu bölge için projeler ürettiğini ve gelişmesi için çok uğraştığını biliyorum. Ancak önemli olan bugün, Antalyalıya hizmet eden bu alana sahip çıkılarak, Antalya'nın bu değerini kazanmasıdır. Yoğun programını bildiğimiz başkanımız Muhittin Böcek'i, takviminin müsait olduğu ilk fırsatta, Antalya'nın göz bebeği olan Sahil Antalya'yı ve bizleri ziyaret etmeye davet ediyorum. Eminim ki özellikle Antalya'nın en seçkin markalarından oluşan bu güzel projede yer alan Antalyalı esnafımız ve bizler bu ziyaretten çok memnun olacağız" diye konuştu.      
Alkoçlar ve Alse Yönetim Kurulu Başkanı Ender Alkoçlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i Sahil Antalya Yaşam Parkı'nı gezmeye davet etti

haberimizvar.net Sahil Antalya Yaşam Parkı'nı işleten Alkoçlar Turizm Grubu'nun yönetim kurulu başkanı Ender Alkoçlar, yaşam parkın, Avrupa'nın en büyük sahil projesi olduğunu söyledi. Konyaaltı sahilinin bu projeden önce nasıl bir yer olduğunu tüm Antalya halkının bildiğini aktaran Alkoçlar, "Bu güzel projeyi Antalya'da yaşayan en önemli mimarlardan, bölgenin geçmişini bilen Şemsettin Tugay çizmiş ve Antalya'ya bu projeyi kazandırmıştır. Proje, Strazburg'ta Avrupa Konseyi binasında düzenlenen, Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi kapsamında yapılan İdeal Kent Ödül töreninde 'En iyi Çevre Ödülü'nü" almıştır dedi.

BU ZİYARETTEN ÇOK MEMNUN OLACAĞIZ

Sahil Antalya'nın medeni bir yaşam alanı haline geldiğini, ailelerin, gençlerin huzur içinde gezip dolaştığı dünya çapında bir yer olduğunu anlatan Alkoçlar, "Bu bölgeyi en iyi bilen de dönemin Konyaaltı belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek'tir. Kendisinin de bu bölge için projeler ürettiğini ve gelişmesi için çok uğraştığını biliyorum. Ancak önemli olan bugün, Antalyalıya hizmet eden bu alana sahip çıkılarak, Antalya'nın bu değerini kazanmasıdır. Yoğun programını bildiğimiz başkanımız Muhittin Böcek'i, takviminin müsait olduğu ilk fırsatta, Antalya'nın göz bebeği olan Sahil Antalya'yı ve bizleri ziyaret etmeye davet ediyorum. Eminim ki özellikle Antalya'nın en seçkin markalarından oluşan bu güzel projede yer alan Antalyalı esnafımız ve bizler bu ziyaretten çok memnun olacağız" diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.